Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (33/240) > >>

Hashashin:
Не мога да коментирам книга която не съм чел. Но как ще коментирате вие бана на petq??? Това момиче, което е моя приятелка и познавам лично, не е нарушило по никакъв начин правилата на форума. По такъв ли начин се процедира с помаците от Смолянско- изявяваш личната си позиция  и когато тя не харесва на някого- БАН. Така ли се насърчава тяхното участие- като им се запушват устите на бързо?

mustafa_b:
http://www.pomak.eu/board/index.php/board,82.0.html

Не мога да видя участник с ник "Петя", който да е получил БАН. Мисля, че се създава излишна истерия с тези регистрации и последвалите забрани. В крайна сметка форумът е частен, има собствена политика, която следва и дори администраторите на дължат обяснения.

Що се отнася за изразяването на собствено мнение. Всеки има право на такова стига да не нарушава правилата и да не пропагандира възгледите си във форума.

Hadj:
 Балканджия,   Аз лично не съм обидил с нищо  Петя.Нейната теория за насилственото налагане на исляма съм я слушал достатъчно.От нея няма какво повече да науча.На мен всички   версии относно произхода на помаците са интересни.Така че с Петя се разделих поживо поздраво.
   А ти като познаваш толкова добре района около Триград кажи ми след толкова разкопки в околностите  след като се отккриха мнажество  трекийски и мюсюлмански  гробища, къде са се погребвали  християните които турците са отклонили от вярата им?

Петя:
Да,тракийски светилища има,мюсюлмански гробища също,хората все пак са били мюсюлмани и все още са.Намерени са  стари параклиси и църкви,гробища все още не,но и това може да стане.Например до Буйново има месност,която от незапомнени времена се казва "Клисата",а също така и параклис.В Беден пък е намерена стара църква,точно до джамията им.

Hashashin:
Мустафа форума е частен, но претендира че е Глас на помаците. Щом има претенции да е такъв трябва да се чува гласа не само на една или две групи помаци а гласа на всичките.

Хадж, ти може би нема какво да научиш, ама ти не си всички. Другите може и да имат какво да научат

Петя, добре дошла отново :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version