Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
tersid:
--- Quote from: десс on December 26, 2009, 10:43 ---Останалото в българския фолклор-име Митра(бог Митра)
п.с.Та ние оспамихме не една или две теми.:D :D :D
--- End quote ---
Десс, в помашкия фолклор има ли Митра?
За Фитра знам ,ам за Митра за първ път чувам.
десс:
--- Quote from: tersid on December 26, 2009, 17:34 ---Десс, в помашкия фолклор има ли Митра?
За Фитра знам ,ам за Митра за първ път чувам.
--- End quote ---
Незнам- засега мисля,че е характерна само за шопско-но във фолклора съм слаб-мога да правя само съпоставки с историята.Надявам се вие да ми кажете или поне някой фолклорист.
Shumarov:
--- Quote from: десс on December 26, 2009, 21:19 ---Незнам- засега мисля,че е характерна само за шопско-но във фолклора съм слаб-мога да правя само съпоставки с историята.Надявам се вие да ми кажете или поне някой фолклорист.
--- End quote ---
I can't believe that! Та ти знаеше всичко, десс! Как така се оказва, че ти се опира някаква си Митра! Я се стегни и бръкни в Google!Какво ще си помислят хората знеш всичко, а една Митра ти се опира и не си я научил! Резил направо!
Hat:
Шумаров стресна са момчето бе ша земе да се сьбуди.Остави го да сьнува.
десс:
--- Quote from: hat on December 27, 2009, 21:01 ---Шумаров стресна са момчето бе ша земе да се сьбуди.Остави го да сьнува.
--- End quote ---
Не съм казал,че разбирам от всичко-интересуват ме определени области-история,генетика и астрономия.
Както и да го погледнете трите науки по някакъв начин са свързани-свързани са с произходът ни в определен аспект.
п.с.А и в България всеки разбира от политика :D :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version