Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Hamdiko:
Вече казах, че може да греша. Първо бяха 90, сега 95%. То ще се окаже че съм срещал единствените хора с мюсюлмански имена в Триград :). Не знам дали съм прав, но ми се струва, че се кефите от факта, че хората в Триград не са с мюсюлмански имена. На мен честно казано ми е все едно. Ако ги кефи и китайски може си сложат. Важното е никой да не притиска и насилва някой за името, защото това е много лично. Човек трябва да се чувства добре с името си, но най-важното е да се опитва всеки ден да бъде по-добър човек от предходния и така да заслужи Аллаховото задоволство.
Свободен чове:
Поздравления за горния коментар. Наистина Аллах би бил доволен от нас в зависимост от делата, а не съобразно името. Аз съм мюсюлманин и нося рожденно БГ име. Също не искам да ме притиска някой да си сменям името на турско, с идеята, че уж ще съм по-истински помак. Сам разбираш колко е нелепо това.
Hashashin:
Хамди за мене няма никакво значение, майка ми има мюсюлманско име въпреки че е християнка, аз и другите сме с християнски. Аз ако имам дъщеря ще я пиша на нейното име. Не името прави човека, а човека прави името. Така мисля аз!
Шали:
--- Quote from: Hamdiko on February 21, 2010, 20:36 ---...които сега се опитват да построят джамия в Триград и...
--- End quote ---
Относно строежа на джамии, сигурно Ви е известно, че може да получите съфинансиране по проект Красива България :) Успех!
Свободен чове:
На нас в Девинско джамии не ни трябват, имаме си достатъчно, които и без това са полуразрушени. Искаме да има работа!!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version