Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (80/240) > >>

Hashashin:

--- Quote from: Ada_BG on February 22, 2010, 12:39 ---Балканджия,светни ме ако оби4аш,какъв е тоя на4ин ..

--- End quote ---
Попитай някой девинец, по добре да знаеш от извора а не от втора ръка.

Петя:

--- Quote from: Ada_BG on February 22, 2010, 12:43 ---Не им е саглам Религията,разбира се ,ако е вярно това което казваш.

--- End quote ---
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=139806

tersid:

--- Quote from: Петя on February 22, 2010, 12:11 ---От морга от Пловдив ги върнаха в ковчези в Девин,заради състоянието на телата им.
Поради същата причина е било невъзможно да се измият,както повелява исляма,дори не са могли да ги извадят от ковчезите.
И заради това и заради ковчезите,нито един ходжа от там не си направи труда един коран да изпее,поне една молитва!Погребаха ги хората като животни!

--- End quote ---
Петранке, аллахраметелсин на хората.Обаче не казваш дали ковчезите са били запечатани и не е било разрешени да се отварят. Ако ковчезите са били оловни и запечатани, би трябвалода ги погребат ,така както са. Но ако не са били запечатани и е имало възможност да се извадят телата и да се измият, ходжите са в пълното си право да откажат мюсюлманско погребение.
Иначе със Балканжията вече станахте  доста добър дует по елементарни инсинуации и повече няма никога дасе опитвам да ви опровергавам,затова извинявайте ,няма да ви преча повече или поне дотогава докато във форума започне да се пише сериозно и уважително..

Hashashin:
Терсид, ще се радвам когато можеш да ме опрповергаваш, защото най важна е истината, а аз не претенмдирам че я знам. Тя се ражда в спора!

tersid:

--- Quote from: Балканджия on February 22, 2010, 13:58 ---Терсид, ще се радвам когато можеш да ме опрповергаваш, защото най важна е истината, а аз не претенмдирам че я знам. Тя се ражда в спора!

--- End quote ---
Балканжи , няма как вечно да се връзваме на простотиите ви с които заливате форума. Затова и аз съм дотук. Аз простотията не я опровергавам ,просто я оправдавам и отминавам . Затова :Чаооооооо,скоро нема да се срещнем.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version