Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Петя:
На здарвеопазването трябва да са проритет в момента медицинските кадри и обурудването в тази болница,защото положението е плачевно там.Има 2-3 стаи които се изпозват за настаняване хората към "Вътешно отделение",до колкото знам "АГ отделение" вече няма,"Хирургия" се разполага в 2-3 стаи,от които едната се води "операционна".В "Бърза помощ" има 2-3 линейки,които трябва да обслужват цялата община.Дори и при тива "оскъдно" здравеопазване хората се примиряват,друг избор нямат.Добре,че поне за сега не я затвориха,иначе около 13 хил. души щяха да останат без медицинска помощ,само от община Девин,а и община Борино-4 109 души,също.
Идеята за параклис и месджит не е лоша,в болницата в Мадан също има параклис,но сега не е момента за това.Има далеч по-наболяли проблеми.Например вместо да харчат пари за параклис и месджит,може да купят някой по-нов ренген.Като ходих последния път(преди 2-3 год.) да си правя снимки ренгена беше на поне 20 год. :(
Петя:
А за проблемите в общ.Девин имат и голяма заслуга ДПС.Това обяви Живко Чепишев-адвокат по телевизия Скат,но това за нас не е новина.Инж.Здравко Василев беше най-погрешния избор на девинци.Естествено за ограбването на общината помогнаха и автобусите на Доган,от Кърджали или кой знае от къде..!
mechta:
що плюете бре хора. като сте кадърни обърнете се към кмета. та той е много земен човек. без да ме познава ме прие и изслуша. сигурна съм , че е отворен към проблемите на общината, само че не може да бъде слънце за вся и всьо. колкото до "скат", те друга работа си нямат. бих ги посъветвала да излъчват позитивни предавания, този негативизъм носи нещастие за всички ни. та държавата е обща и проблемите са наши. все ако чакаме някой "отгоре" или "от запад" да ни помогне има да си чакаме и да се дебем като куче и котка.
todor:
:) verno 4e Zdravko Vasilev ne stryva
problemite na ob6tinata se zadalbo4iha dosta ot kakto toi vze mqstoto
no pak kakto e kazal naroda
"kakvoto si nadrobi6 tva 6te si sarba6"
vsi4ki pomaci ot devinska ob6tina glasyvaha za nego 6toto e ot DPS
ni6too da im e za yrok na drygite izbori da mislqt pove4e predi da glasyvat ..
Свободен чове:
Еее, кажете си го де - Здравко е наше момче, помаче, от Настан. Какво толкова :)))
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version