Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Петя:
Тепърва ще се види Василев какви ги е свършил,дано по време или след мандата му Девин не в положението на Рудозем. :(
А за инвестицийте в Девин,заслугата не е само негова.Той завари града такъв какъвто е и сега,едва от 2008 е кмет, напрактика.
EvroPOMAK:
--- Quote from: Hamdiko on March 04, 2010, 20:33 ---Европомак, не ти видях поста. Извинявай, вероятно си прав, че трябва да е в друга тема, но и аз бях провокиран от гореизложените мнения.
--- End quote ---
Ех, "Хамди" извинявай, и аз чак сега видях твоите коментари за Рудоземските неволи! 8)
Подобни неразбории има и с гробищен имот в село Старцево, община Златоград! :o
Там, на имот който се намира в началото на селото има застъпване и припокриване на стари тракийски гробища със помашки гробища, където едно местно предприятие, мисля, че е бивш шивашки цех, е завзело имота и въпреки, че този имот е обявен в процедура за признаване като културен и исторически паметник, това предприятие продължава да копае и да се разширява, като изравя и разкопава гробовете и могилките на тези гробища! :(
Едва ли, това предприятие ще си повиши печалбата от продажбата на изровените кости на старите траки, както и на по-новите гробища на помаците, но хайдушка му работа! >:(
Няколко единици местни хора от години се опитват да спрат това мародерство и гавра с гробищата на починалите, но явно понеже са с Помашки имена, никой не иска да им обърне внимание! :(
muti6:
--- Quote from: boyandobrev on March 04, 2010, 18:32 ---Ей, мрънкалата угода нямате.
Все някой ви е виновен, все нещо не ви изнася ...
Големи мъже сте - криете се зад поредните никове и плюете ли плюете ...
Естествено на ултрасите това не ви изнася. Предпочитате масите да тънат в мизерия и да ви се водят по акълите. Сбъркали сте адреса.
Какво направиха предишните кметове за Девин? - Нищо.
Проблемът в България, е че дори и човек да постигне нещо в живота си, все ще се намерят мрънкащи елементи, които да те дърпат обратно в калта. Затова и скоро няма да се оправи положението там. Трябва да се сменят няколко поколения, да измрат старите мрънкащи субекти, които непрестанно се опитват да вменяват вина, агресия и негативизъм и чак тогава можем да очакваме България да заприлича на нормална държава.
--- End quote ---
Виж си надменното,нагло и елементарно държане и се позамисли защо не те харесва народа?Разбира се ,аз не се интересувам от неуравновесените сензитивни реакции на родово обременени типове ,като постоянно "драскащият" безсмислиците си неанонимен троглодит.Какво си мислиш,че като цитираш Члена и Алинеята ние туземците ще паднем по очи?
Бъркаш Бюрократино!
Не знам, може да си платен лакей на Комунистите,
може да си нравствен Ур_д.
Може да си Ченге,
може да си клиничен случай!
Но във всички случаи, не си ЧОВЕК!
Свободен чове:
-
KaraIbrahim:
-
Navigation
[0] Message Index