Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Hashashin:
--- Quote from: hat on March 05, 2010, 21:39 ---Балканджия искам на пьрво място да помогна на колебаещите се на сьбуждащите се искам да дам надежда на тези,които имат нужда от нея за да открият истинските си корени, тези които искат да открият сьщноста си и да откьршат всички присадки кьм себе си.Искам свободно да изразявам мнението си и ако поста ми на модератор би ми попречил то аз бих се отеглил на момента и ако Администратора счете,че така ще е по добре ще бьде направено,както той каже.Ти недей толкова да си заблуден,че смолянските аги са всички с бьлгарско самосьзнание трябва да си сляп,за да не виждаш,че много от хората в смолянско наистина стават Аги с помашко самосьзнание,като тези в Неврокопско,защо смяташ,че има някаква разлика между другото.Не ми пречи,както казваш ти че в смолянско помаците имат бьлгарско самосьзнание,искам само да чуят истината и те самите да решат,но на всяка цена да чуят истината.
--- End quote ---
Хат, само не разбрах смолянците, кога стават Аги? Когато стават с помашко самосъзнание ли? Щото и аз съм ага ама съм си с българско самосъзнание. Хат ти се заблуждаваш, защото за разлика от теб аз смолянските аги ги познавам много добре, а и аз самия съм част от тях и с гордост го заявявам. А ти Хат действаш също като възродителите, нямаш никаква разлика. И те помагаха на колебаещите се и събуждаха другите, това бяха техните методи на действие. Смолянските аги отдавна са решили какви са и що са и нямат нужда от възродители като теб, които да им обясняват и натрапват личните си теории.
tersid:
Когато приемаш мечтите си за реалност,завинаги ще си останеш в мечтаната реалност. Мечтай си,безплатно е, но и не мечтай вместо други.
Hashashin:
--- Quote from: tersid on March 05, 2010, 22:22 ---Когато приемаш мечтите си за реалност,завинаги ще си останеш в мечтаната реалност. Мечтай си,безплатно е, но и не мечтай вместо други.
--- End quote ---
Tersid, това с пълна сила важи за нашия уважаван модератор Хат, който си няма представа от Смолянско, но смело си мечтае ;)
Свободен чове:
hat, модераторе, уважавам усилията ти да изследваш корените на помаците и така нататък и да ги споделяш в тази медия. Не искам да те обезсърчавам, но що се касае до Смолянско, ако ще и да ги изкараш помаците от Марс, по никакъв начин няма как да повлияеш на хората. Няма как на един човек, втълпяван му от дядо му и баща му какъв е и от къде е (а знаем всички добре в Смолянско кой произход е масово приет), да се промени възприятието му.
tersid:
--- Quote from: Балканджия on March 05, 2010, 22:26 --- Tersid, това с пълна сила важи за нашия уважаван модератор Хат, който си няма представа от Смолянско, но смело си мечтае ;)
--- End quote ---
Бях казал някъде ,че лично повече няма да се обръщам към теб.Но ,тъй като ти си позволяваш да се обърнеш към мен ,пояснявам ,че това се отнасяше ,точно за тебе,защото точно ти си позволяваш да мечтаеш и да визуализираш твоите мечти в главите на Смолянските аги,без да са те молили.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version