Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Gelina:
Може да има некъпани. :D Много познати лица във форума под различни никове! ;D
Hat:
--- Quote from: petq on December 09, 2009, 17:13 ---За повечето от нещата които казаха Г-жа Славова и Радо съм напълно съгласна.Факт е,че тук помаците се разбираме много добре с християните,имаме напълно българско самосъзнание.И то няма как иначе,все пак ние сме си българи по произход,колкото и някои хора да се опитват да ни изкарат какви ли не,то не бяхме кюрди,то араби...,заради религията.А хората тук много добре знаят,какви са били преди потурчването и ислямизирането на този район-чисти българи.И не навсякъде ислямизирането е било доброволно,както е офицялната версия.Напротив на повечето места е било много жестоко,изгаряли живи хора в плевници,живи ги рязали парче по парче и куп други жестокости,а това все още се помни.Ние не мразим християните,нито те нас,въпреки всички грешки които и те и ние сме допускали в миналото.Все пак сме братя иПетя сестри и живеем като такива,в разбирателство. :)
А и всички тук които познават Цецо Селча да се чустват поздравени от него!!! :)
--- End quote ---
Петя аз смятам,че човек който дава такова крайно заключително мнение би трябвало да е прочел достичко неща свьрзани с произхода на помаците и приемането на исляма, ако не от другаде то поне тук в сайта.Ти даваш мнение след като си изгледала филма Време разделно и си мислиш че знаеш много способна да правиш глобални умозаключения относно помаците.Поспри поогледай се и ако не идва влак премини.
abc:
Появи се едно момиче, обявило се като помакиня, даде различно от приетото във форума за правилно мнение и и скочихте. Браво! Интересно ми е ако няма филма Време разделно, Божидар Димитров и още 1-2 неща кое ще боде в очите?
Gelina:
Ще си намерим абц, теб много ли те заболя за това момиче?Внимавай, да не се окаже в крайна сметка ,че е момче? :D А защо ,когато й дадем отговор си мислиш,че скачаме? 8)
Hat:
--- Quote from: abc on December 09, 2009, 19:00 ---Появи се едно момиче, обявило се като помакиня, даде различно от приетото във форума за правилно мнение и и скочихте. Браво! Интересно ми е ако няма филма Време разделно, Божидар Димитров и още 1-2 неща кое ще боде в очите?
--- End quote ---
авс всички ние смятаме сайта за наш дом и лично аз смятам,че би трябвало да го браним сьс зьби и нокти от нечисти помисли и груби посегателства без значение от кого са те.Различните мнения ги уважаваме,зачитаме и се сьобразяваме с тях,когато се базират на точни факти и са в границите на добрият тон.Не ведньж тук е била демонстрирана толерантността ни и ти много добре го знаеш.Ако го нямаше Време разделно,Б.Димитров,БКП и т.н то сигурен сьм и Бьлгария нямаше да бьде сьщата.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version