Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (111/240) > >>

muti6:

--- Quote from: boyandobrev on March 05, 2010, 15:55 ---
Смях в залата! Ултрасите пак се активирахте.
Ако ти си ЧОВЕК, то човечеството е обречено ...

--- End quote ---
Лесно му е на невежия да се глуми с тия, които не проумява!

Явно писаниците на Боян Добрев много ви се нравят,щом съм изтрит за сетен път без никакво обяснение.
Аз ще кажа едно:Най-гадния вид несправедливост е престорената справедливост."
Всеки сам да си направи извод за себе си.В хаоса има голям резерв от възможности. Многовариантност.
За това взех решение да се оттегля за известно време, да не пиша.Пожелавам на всички успехи в начинанията Ви.

Rahmie:

--- Quote from: muti6 on March 06, 2010, 07:36 ---Лесно му е на невежия да се глуми с тия, които не проумява!

Явно писаниците на Боян Добрев много ви се нравят,щом съм изтрит за сетен път без никакво обяснение.
Всеки сам да си направи извод за себе си.В хаоса има голям резерв от възможности. Многовариантност.
За това взех решение да се оттегля за известно време, да не пиша.Пожелавам на всички успехи в начинанията Ви.

--- End quote ---

--- Quote from: EvroPOMAK on March 05, 2010, 09:15 ---Еее, и защо са премахнати коментарите, без пояснения ?  ???
Предполагаме, че в тех е немало обиди, заплахи и псувни!
Според мене, ако, не са изцело изтрити, нека да се възстановят, или ако са силно обидни да се преместят в темата за "Боклука" !  ;)

--- End quote ---

--- Quote from: Администратор. on March 05, 2010, 09:41 ---
Екипа ни е нов.!
Новите Модератори са сериозни хора уважавани тук.
Те имат право да трият,променят постинги ,да предлагат за Бан,ако има нарушение на правилата!
Нали затова сме Екип.В процеса на времето ще доизгладим нещата.
Например когато се трие постинг да се посочи Изстрит от Модератор,а самия изстрит постинг да се копира и прехвърли в темата" Боклук" където Админи и Модератори четат. Нищо не е станало,освен да се учим от грешки човешки. ;)

--- End quote ---

:) Greshki choveshki...

muti6:

--- Quote from: Rahmie on March 06, 2010, 07:42 --- :) Greshki choveshki...

--- End quote ---
Така ли ще му казваме, от тук на татък!
На теб Рахмие харесват ли ти постовете на Добрев?И въобще четете ли, той какво пише?
Абсолютно безхаберие.Но както и да е .Бъдете живи и здрави!!!

Rahmie:

--- Quote from: muti6 on March 06, 2010, 07:36 ---Лесно му е на невежия да се глуми с тия, които не проумява!

--- End quote ---

V predishniyat si post ti publikuvah tsitati v otgovor na vaprosa ti za istritite tvoi postove..!

--- Quote from: muti6 on March 06, 2010, 08:03 ---Така ли ще му казваме, от тук на татък!
На теб Рахмие харесват ли ти постовете на Добрев?И въобще четете ли, той какво пише?
Абсолютно безхаберие.Но както и да е .Бъдете живи и здрави!!!

--- End quote ---

I ti jiv i zdrav Muti6...

Hadj:
  Рахмие,много с лека ръка отпрашташ стойностни хора!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version