Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
tersid:
Така е ,бесите са били християни ,даже са празнували Коледа и Нова Година, това е научна доказано щото при разкопките на един тракийски гроб в нашто село ,археолозите намериха на врата на скелета кръстче ,а в дясната му ръка пиратка.
Е тва е Историята на България.
Hashashin:
--- Quote from: tersid on March 09, 2010, 13:38 ---Така е ,бесите са били християни ,даже са празнували Коледа и Нова Година, това е научна доказано щото при разкопките на един тракийски гроб в нашто село ,археолозите начериха на врата наскелет кръстче ,а в дясната му ръка пиратка.
--- End quote ---
Терсид, пак започна с глупостите и подигравките. Давай малко по-сериозно ако обичаш. Аз ти пуснах документ за покръстването на бесите, и то не български документ. А ти се присмиваш, както винаги когато нямаш какво да отговориш.
tersid:
Тоя документ ,дето си го пуснал не важи. Дай да ти видим Бесиката.ПП май си е цвете връз тебе,той поне от време на време се водеше и се караше.
Hashashin:
--- Quote from: tersid on March 09, 2010, 13:42 ---Тоя документ ,дето си го пуснал не важи. Дай да ти видим Бесиката.ПП май си е цвет връз тебе.
--- End quote ---
Терсид, и защо да не важи? Ич не ти разбрах логиката.
А лицето ПП хито ме интересува, нито смятам да го коментирам. Моето и неговото виждане и мнение са на светлинни години едно от друго и никога няма да имат пресечна точка. Казвал съм го на самия него, казвам го и на теб.
Сидхарта:
--- Quote from: tersid on March 09, 2010, 13:42 ---Тоя документ ,дето си го пуснал не важи. Дай да ти видим Бесиката.ПП май си е цвете връз тебе,той поне от време на време се водеше и се караше.
--- End quote ---
Ама Балканджия немой пуска таквиз нелицеприятни документи джанам-не се приемат добре.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version