Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
Шали:
--- Quote from: Балканджия on March 22, 2010, 11:36 ---...негативизвма е преодолян и една от причините са браковете между християни и мюсюлмани, които са доста често явление там.
--- End quote ---
Да си дойдем на думата ;D
Hat:
--- Quote from: Pepito on March 22, 2010, 14:54 ---Да си дойдем на думата ;D
--- End quote ---
Скьпа Пепи много дьлго го мачкахме този вьпрос.Дали си струва да го започваме наново.Но ако имаш нещо ново давай.
Hashashin:
Ай да не спамим темата а?
Шали:
--- Quote from: hat on March 22, 2010, 15:46 ---Скьпа Пепи много дьлго го мачкахме този вьпрос.Дали си струва да го започваме наново.Но ако имаш нещо ново давай.
--- End quote ---
Помаците от смолянско и девинско не са ми специалност ;) и нема да спамим, щом Балканджи, така мило прикани. Но Балканджи, май бъркаш причините и последствията. Браковете стават реалност след като престане да се гледа на някого като "втора ръка" (или пък той да се самоподценява като такъв), не мислиш ли?
Hashashin:
Пепи, аз не знам някога на помаците във Смолянско и Девинско да се е гледало като втора ръка хора от страна на местните християни. Тъкмо обратното. Но събитията около 1912 пораждат известно недоверие между общностите, което на днешен етап е почти изкоренено и елиминирано. Браковете са ставали и когато е имало недоверие- любовта не пита.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version