Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (150/240) > >>

Hat:
Бих се радвал да е така,както казвате.Това,което сьм видял и сьм чул ме кара да сьм на отсрещната страна.Аз като един от неподтотвените сьм се докоснал до болката на хора от този регион и реших да го споделя.Някои всезнаещи и можещи щом така казват нека им повярваме.Пак казвам ще се радвам ако се затварят пропасти,каквито и да са те вместо да се отварят нови.Пропаста си е пропаст.

Hashashin:
Ами така е Хат, аз ти казах- има някои изключения, но изключението единствено потвърждава правилото, а правилото е, че в Смолянско недоверието отдавна го няма и е отстъпило място на приятелството и прекрасните взаимоотношения между християни и мюсюлмани. Както казва Петя, там никой не те гледа коя вяра държиш, а какъв човек си!

mechta:
колко сте далече от реалността. интересно защо хората се страхуват. а в Барутин как да се заличат застреляните мирни граждани и десетките ранени. това че хората мълчат не означава че всичко е наред. преди три дни бях там. двама трима приятели не правят обществото. имам чувството че сайта се споделя между няколко души. не интернет, а живо общуване е нужно с хората, за да разбереш техните проблеми - болки и радости. слезте долу при народа, защото сайта освен развлечение и съобщения нищо друго не требва що се отнася до опознаване на действителността.

Hat:
Балканджи прочети много внимателно по горният пост и размисли над него и чак тогава давай квалификации,кой подготвен и кой не.

Hashashin:
Мечтичке, де го видя тоз страх бе джаном? Чак от страх смолянските помаци гледам са се изпокрили. Абе стига с глупости моля те, какъв страх, какви глупости. Страх в смолянско няма, и да е имало било е преди сума ти години. От какво ги е страх в смолянско ако межеш да ми кажеш??? Ти очевАдно не си от оня край- личи си по всичко. Аз имам приятел от Барутин и не виждам да го е страх от нещо. Ами даже напротив- доста е нахакан и общителен. Така че глупостите със страха в Смолянско просто не минават!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version