Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (193/240) > >>

sirrio:

--- Quote from: Hat on October 19, 2010, 16:51 ---Каква чудесна новина за някои хора.Прочетох я на пет места из форума.Добре осьден е човека ще си понесе наказанието.Злорадството обаче не ни оставя на мира ей.Де това да беше кусура на скапаната ни дьржава.На крива ракета космоса и виновен.

--- End quote ---

Не става дума за злорадство, а за накакво възмездие по отношение на безобразията на ДПС. Те сега ги разследват и за измамите с гласове от избирателните секции, които бяха в Турция. Мисля че ставаше дума за около 70-80 хиляди недействителни гласа.
А за оправдателната присъда на Доган оня ден за "хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! Вие как мислите, редно ли е и нормално ли е Доган да вземе такива пари за такава "работа" (а той дори и пръста не си е мръднал)?

Hashashin:
Разбира се че не е редно за Доган. Крайно време на всекиму да се въздаде според делата. И един ден това ще стане. Това е присъда на първа инстанция, и се надявам че втората инстанция ще даде правосъдие. Стига вече политиците са крали от голия  народ, не им ли стига че ни одраха по 3 кожи, че искат и 4-та? Който, каквото е дробил да сърба. Окрадоха България....

tersid:
Под една или друга форма всички партии купуваха гласовете на  хората, дори и ГЕРБ и то по много елементарен начин. Под една или друга форма почти всеки от политическия и икономическия елит в държавата е престъпник ,дори и иконата - Цветан Цветанов.
Щом имате толкова развито  чувство за справедливост  ще отговорите ли :-Защо излиза така ,че само  ДПС и Ахмед Доган са виновни и само техните кусури се виждат.

Hat:

--- Quote from: sirrio on October 20, 2010, 10:51 ---Не става дума за злорадство, а за накакво възмездие по отношение на безобразията на ДПС. Те сега ги разследват и за измамите с гласове от избирателните секции, които бяха в Турция. Мисля че ставаше дума за около 70-80 хиляди недействителни гласа.
А за оправдателната присъда на Доган оня ден за "хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! Вие как мислите, редно ли е и нормално ли е Доган да вземе такива пари за такава "работа" (а той дори и пръста не си е мръднал)?

--- End quote ---
Доган и ДПС се намират в Бьлгария и няма каде да бягат.Сьди ги бьлгарски сьд.Това че е оправдан не е негов проблем.Дьржавата е разкапана,гангренясала откадето и да бутнеш.На кого трябва да се сьрдим - ти кажи.Не се ли крие вината и у самият теб до някаде,в твоите близки,че никой не излизаше да гласува.През цялото това време някои си разиграваха коня,както си искат.Сега имало наглост и безочие.Правим се на ощипани моми.Народа е казал кой .бал,.бал,кой спал спал.На нас в Бьлгария все някой друг ни е виновен,все чакаме някой да ни оправи,а за това кандидати колкото щеш и особенно щом е изотзад.Сьбуждайте .....крайно време е.Едва ли летаргията ни е много дьлбока а и има кой да ни оспива все още.

sirrio:

--- Quote from: Hat on October 20, 2010, 11:28 ---Доган и ДПС се намират в Бьлгария и няма каде да бягат.Сьди ги бьлгарски сьд.Това че е оправдан не е негов проблем.Дьржавата е разкапана,гангренясала откадето и да бутнеш.На кого трябва да се сьрдим - ти кажи.Не се ли крие вината и у самият теб до някаде,в твоите близки,че никой не излизаше да гласува.През цялото това време някои си разиграваха коня,както си искат.Сега имало наглост и безочие.Правим се на ощипани моми.Народа е казал кой .бал,.бал,кой спал спал.На нас в Бьлгария все някой друг ни е виновен,все чакаме някой да ни оправи,а за това кандидати колкото щеш и особенно щом е изотзад.Сьбуждайте .....крайно време е.Едва ли летаргията ни е много дьлбока а и има кой да ни оспива все още.

--- End quote ---

Вината не е у мен или моите близки, както се изказваш, защото аз и семейството ми сме гласували на всички избори - и местни и парламентарни. Но ти не ми отговаряш на въпоса за Доган - редно ли е според теб да вземе тези пари и най-нахално хората му от ДПС да ни обясняват как той честно си ги е спечелил и какъв гений по хидроинженерство бил?! Това не е ли безочие и наглост?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version