Български > История

Торбешите во Македонja - статия на аго Шериф

<< < (2/6) > >>

emrula:
Selam Sherif ago!Allah neka te nagradi za tvojot trud i doprinos po prasanjeto na Torbesite vo Makedonija.
Se nadevam deka nema ovde da zastanes so ovaa statija,tuku deka ova e samo pocetok i od tebe ocekuvame mnogu,mnogu pogolemi proekti.
Smetaj i na nasa skromna podrska,zatoa sto realno mnogu i ne mozeme da ti pomogneme po ova prasanje!

Selam,

Emrula!!!

;)

Serif mkd:
Blagodaram Torbesh ,Blagodaram minister ! Ce se potrudime da go postavime tekstot zaedno so snimkite ...ovie nasi kompjuterdzii (Idriz, Agim ,Arif ) ako mozat nesto da pomognat okolu tehnikata za koja mene ocigledno ne me biva...selam .

Serif mkd:
  Se nadevam uspeav(me)da ja postavime statijata kompletno so snimkite kako vo originalot.Blagodarnost na Arif Ajdaroski od "Podgorci info"-osnovac voedno i nas soforumec koj ja izvede ovaa tehnicka operacija.

http://www.podgorci.info/serif.htm

Nazmi:
Serif aga,ti si edno bogatstvo tuk v saita,kakto i za pomaci,torbeshi,,boshnaci,goranci,pomakos po sveta.Pesnite i tekstovete koito pishesh za nas edin narod sa blizki do nas syrceto i dusha.Allah da dav zdrave na teb Serif aga i skoro da se vidime.Pozdravi Nazmi.USA

Serif mkd:
Blagodaram Nazmi ,pozdravi za Tebe i za site nasinci vo USA ,so molba ako moze da se najde nesto od spomenatiot b'lgarski avtor Georgi Traichev (Трајчев) koj ima pisuvano na ovaa tema i da se postavi tuka pa da spodelime i negovoto mnenie ..se razbira i drugi avtori od Bg.Ako nesto najdes Ti ili nekoj drug soforumec (se nadevam Husein Mehmed-pomak Bg ce ima nesto ili Metka ili...)da spodelime tuka i da diskutirame .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version