Български > Дискусии
Част от известните помаци-извадка от книгата на академ
KaraIbrahim:
В момента едва ли.
EvroPOMAK:
--- Quote from: sirrio on February 19, 2010, 16:26 ---В списъка на известните трябва да фигурира и Алексей Петров - биг бос в българската мафия ;D
--- End quote ---
Тамань, зафанахь да зачитамь втората книга на Япов "Помаците - изстраданата история" и гледам, че чилякьа е вписан в таблицата на особените Помаци! :o
А, колко дали той е "Биг-Боса", сигьа чилекьа е на много големь зорь и едва ли шье кажье, чьи май го тормозеть неговите авери и по-големи "Биг-Босове" от него, а и, чи нещьу май ни са сьа разбральи кактьо требувьа зьа нещьу! ;D ;)
pomag:
Симеон Дянков излъга за писмото на Алексей Петров
След изявленията в съда на Алексей Петров, че е пратил писмо до финансовия министър във връзка с лихвите,
Дянков отрече това да е истина. От Съюза за стопанска инициатива (ССИ) обаче опровергаха финансовото министерство и се оказа, че Дянков лъже.
Писмото на Алексей Петров съществува и е внесено в деловодството на МФ на 22 декември 2009 година с входящ номер 62-00-69, съобщи зам.председателят на ССИ Теодор Дечев с уточнението, че лично той е занесъл писмото във финансовото ведомство.Писмото е подписано от д-р Теодор Дечев, доц. д-р Алексей Петров в качеството му на Изпълнителен директор на ССИ и д-р Аднан Лидиянов, председател на комисията по данъчна политика към ССИ.В писмото са развити идеите и предложените модели от съюза за намаляване на лихвите от страна на търговските банки.
Hadj:
чета новата книга на Япов.Книгата има своите големи достоинства но това ще коментираме там където е има такава тема.Направи ми впечетлиние че има много извести личности работещи за партията оглавявана от Адриан Палов .Та въпроса ми е ако аз не съм чел някой да ми каже -Какво направиха до сега да научи света за нас, най-малкото да научим ние за тях?
Hat:
Хадж,колко са според теб известните личности посочени в книгата на П.Япов,които работят за партията оглавявана от А. Палов.посочи ги и аз ще ти кажа всеки един от тях какво прави за да се чува повече за помаците.Искам да те уверя,че всяко едно име посочено в книгата е допринесло поне трохичка за гордостта на помаците.Сигурен сьм житието и битието на всеки един от тях е достойно и с гордост се наричат Помаци.Ако има интерес от страна на сьфорумниците ни всяко име от посочените в книгата може да бьде подложено на обсьждане.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version