Български > Дискусии

Част от известните помаци-извадка от книгата на академ

<< < (19/28) > >>

abc:
Защо тая огромна празнота между 864 и 1876 Pomak-Spartak?

aki:
Искам да отговоря на господин "hat", че изобщо не съм завистлив и забележката която съм направил е затова, че тия личности с нищо не са допринесли за благото на помаците. Прав е "pomag", че са дадени такива данни за книгата, но и тук искам да кажа, че важното е всеки да прочете за история на помаците, откъде и как идват в Родопите и произхода им.

Hadj:
  Аки,не винаги известните хора за обичани от народа.Но нека да прочетем повече хора книгата и тогава  предлагам да я обсъждаме.Аз например също забелязах че и в първата книга не са толкова полезни за общнжстта ни много ог имената ама какво да се прави-право на автора,пък уж има и сътрудници и консултанти от нашите среди!?

Беглик:
Аки, веднъж чух шефката на Романтика да казва, че помагат на много хора, отделно че са платили асфалтирането на пътя миналата година. Вярно ли е?

aki:
Нека не коментираме повече за написаните хора в книгата като най-известни помаци. Важното е, съдържанието на книгата.
Здравей Беглик, не мога да кажа с какво помагат шефовете на "Романтика". Може и да помагат на някой, аз поне не съм чул. Що се отнася до асфалтирането на пътя трябва да се знае, че всичко става по проект чрез който се отпускат по 160 000 лв. годишно за асфалтиране на пътя до границата със Смолянска област. Дали ще стане това, ще се види

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version