Български > Дискусии
"ПОМАЦИТЕ - изстрадана история" - нова книга от П.Япов �
Hashashin:
--- Quote from: muti6 on April 14, 2010, 09:38 ---Балканджия,
Саморекламата е хубаво нещо,но по- добрия вариант е да бъдеш оценен от другите!Инак, само си правим вятър.
--- End quote ---
Умря циганката дето ме хвали, че почнах сам:)))
Сега сериозно. Мутко, приятелю дай да не спамим вече темата, че сигурно омръзнахме на хората.
EvroPOMAK:
За да няма големи ненужни вътрешни кавги във форума, ето малко материали за спор по първата книга на Япов - "Помаците", където има събрани материали и критики поднесени на "Онази научна конференция в Смолян на 29 октомври 2009г.", където някъде във форума имаше и отделна тема, доколкото си спомням! ::)
Книгата е изготвена от сборни критични материали, която е още "топла" и "пресна", като тамань изваден самунь хлебь от селската пещь, и дори и аз току-що започвам да я чета, но предоставям част от сканирани материали в които има някакви критики към автори на книги за Помаците и наши посетители от форума - Хюсеин Мехмед и Петър Япов! ???
Ако, открия и нещо друго интересно, ще се опитам да го пусна и него за да се види от повечето посетители, колкото и да не сме съгласни или да не приемаме различните тези, мнения, критични бележки и заключения! :o 8)
Нали, все пак трябва да се четат и противоречивите тези, съмнения и критични бележки, тъй като убеденият Помак си остава един убеден и бая убуден Помак, и преди всичко грамотен чилякь, който едва ли ще се повлияе от многото хвалби или от многото кавги издумани по негов адрес от секьви другари! ;)
Dobrev:
--- Quote from: EvroPOMAK on April 14, 2010, 18:23 ---Нали, все пак трябва да се четат и противоречивите тези, съмнения и критични бележки, тъй като убеденият Помак си остава един убеден и бая убуден Помак, и преди всичко грамотен чилякь, който едва ли ще се повлияе от многото хвалби или от многото кавги издумани по негов адрес от секьви другари! ;)
...
--- End quote ---
Eвро, мерси за материалите! Ученото си е учено ...
Колкото и да не си съгласен с тях, прави са си хората. Знам, че и ти искаш да ни изкараш преки наследници на траките, но ти ако питаш всеки един българин, ще ти каже, че е наследник на траките. Какво излиза - че пак сме си братя, независимо от религията ;)
Не бях чел цялата "творба" на Япов, но като чета преразказа и се заливам от смях.
isa71:
--- Quote from: boyandobrev on April 14, 2010, 21:43 ---
Не бях чел цялата "творба" на Япов, но като чета преразказа и се заливам от смях.
--- End quote ---
има една поговорка-които много се смее,многи и плаче.
виж К. Иречек и проф. Йорданов кво са ти приготвили за изненада.дано ти е приятна :D
Dobrev:
--- Quote from: isa71 on April 14, 2010, 21:56 ---има една поговорка-които много се смее,многи и плаче.
виж К. Иречек и проф. Йорданов кво са ти приготвили за изненада.дано ти е приятна :D
--- End quote ---
Споко! Скоро ще ти публикувам Иречек ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version