Български > Дискусии

"ПОМАЦИТЕ - изстрадана история" - нова книга от П.Япов �

<< < (30/33) > >>

aki:
Здравей Назми, откъде бих си поръчал и платил книгата "Доган демонът на ДС и КГБ". Извинявай, че теб питам. Ще бъда доволен, ако ми я изпратят с наложен платеж.

KaraIbrahim:
http://www.books.bg/books/171/148601.html
 Виж тук.Не знам дали може с наложен платеж,предполагам,че да.

Svetlina:
Според мен пишейки книги за Меди Доганов/Ахмед Доганов, авторите им постигат обратен ефект - рекламират го.

ibrahim65:
Здравйете, аз съм чел всичките книги на академик ПЕТЪР ЯПОВ, познавам го лично, и съжелявам за две неща, първо че е на доста напреднала възраст, пожелавам му дълги години, второ че започна тази мисия доста късно.Интереса на тези гниги  наистина е доста голям, предават се от ръка на ръка защото такива гниги наистина липсват на пазара, моито мнение е че академика ходи по РЪБА, и не се спуска дълбоко към корените.Трябва да има още няколко смели писатели да се удадът на тази тема, сигорен съм че ще им докара хубави доходи, когато втори том е дадох или по точно е пресвои мой приятел е целуваше, казваму че незнае какво пише вътре защо е целува, а той ми одговори важното е че пише за помаците.Другото ми мнение е, че се исписа повече от колкото трябва за Ахмет Доган, на мен лично немие интересно но какво да се прави все още е на ВЪРХЪТ.

EvroPOMAK:

--- Quote from: ibrahim65 on May 15, 2011, 00:17 ---............ когато втори том е дадох или по точно е пресвои мой приятел е целуваше, казваму че незнае какво пише вътре защо е целува, а той ми одговори важното е че пише за помаците. 
--- End quote ---
Ами, така е, то как нема да се радва аркадашчето на тая книга, явно има голем глад за такава литература в която да пише така откровено и открито за Помаците, а и без туй май нема бая смели людье да пишат тъй волно за Помаците освен двама-трима бабаит писатели, некои от тях дори разпитвани по Милиционерските участъци - защо и какво са написали или какво четат или защо разпостраняват такава литература за Помаците.   ::) 8)
То, почти всичко друго написано е с новоизмислени смешни и грешни наречия за Помаците (мохамедани, ислямизирани българи, потайни родопчани, богонемили или богомили), а за шовинистичните нацистки наречия по форумите, пък да не се говори, че от прословутата им балканска толерантност спрямо Помаците, направо на чилекь да му прилошее от всевъзможните смешни и обидни обръщения !  ??? :) ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version