Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Dilmana:
Здравейте приятели,
вижте не съм съгласна, че сте блокирали достъпа на Петър и Сирио до форума.
Сигурно ви дразни заядливият им тон и това че не умеят да водят спор със сериозни аргументи, но това не е основание да бъдат изключени. Освен това, когато блокирате достъпа на някого до форума, трябва да посочите конкретно кое точно правило е нарушил. Надявам се да поправите тази несправедливост.
Dilmana:
Драги Тоска, толкова дълго сме патили от несправедливост в България- по време на комунистическия режим, и сега продължаваме да патим. Нека поне този форум да е местенце, в което да няма несправедливости. Знам,че не е лесно човек да бъде великодушен, когато някои хора казват на черното бяло, но наистина смятам, че не трябваше да премахвате достъпа на хора като Петър, Сирио и Пасков. Освен това, честно казано, последните постинги на Петър и Сирио са доста ниска топка. Защо се дразните? Толкова могат.
Но не мисля, че има основание да им бъде резнат достъпа.
KaraIbrahim:
На PETER топката изобщо не му беше ниска.И аз не съм съгласен с БАН-а на двамата инакомислещи.Заприлича ми на улична среща,при която този,който няма какво да каже, удря.
Силата на аргументите или аргументите на силата-изберете сами!
gece yolcusu:
Ако важи и моя глас - аз също съм против бана на Петер и Сирио!
Някой казват , че в спора /аз бих казал в дискусията/ се ражда истината.
Nazmi:
--- Quote from: Dilmana on March 12, 2010, 22:50 ---Здравейте приятели,
вижте не съм съгласна, че сте блокирали достъпа на Петър и Сирио до форума.
Сигурно ви дразни заядливият им тон и това че не умеят да водят спор със сериозни аргументи, но това не е основание да бъдат изключени. Освен това, когато блокирате достъпа на някого до форума, трябва да посочите конкретно кое точно правило е нарушил. Надявам се да поправите тази несправедливост.
--- End quote ---
Да,но нека занапред двамата да внимават с постингите си,относно всичко!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version