Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Исянкар:
Много тъжно клипче :( Знам десетки подобни случаи :( Ама кой ни има за хора нас българите в България :(
Gelina:
" Циганите секът от Нашите гори и ни продават Нашите дърва"! Тези цигани да не са паднали от луната? Петер, докажи, че писмото е автентично! ;) В много предавания си се обаждат и си пишат, за да има предаване естествено. Не изключвам и да е вярно, но защо всичко е "Ваше". Останалите не са ли родени в Бг? А доколкото видях има си и черква и джамия. Кондукторката и шофьора били турци, е и?
Исянкар:
Гелина, общи са рилските гори, ама доста от тези край селата в равнините (поне по моя край е така) са садени от моите баби и дядовци върху техни земи в повечето случаи и може би това е имал предвид човека като сега хем не му дават дърва само заради етноса му, ами и трябва да си ги купува ... Абе нямам думи. Дано да има Господ да гледа горе, но аз мисля, че достатъчно ги е наказал циганите ... Чак ги съжалявам, защото "те не знаят какво вършат".
А за въпросните случки с автобуса и обидните думи "Гяур" и случките на пазара - най-вероятно пак става дума за цигани, но туркоезични - имайки предвид етнорелигиозния състав на населението специално в тази община.
PETER:
--- Quote from: Gelina on July 07, 2010, 12:05 ---Петер, докажи, че писмото е автентично! ;)
--- End quote ---
Обърни се към Сеизмограф и Светла Петрова.
Иначе подхода ти е правилен. Атакува се журналиста и предаването а не новината.
Също както Дилмана, дето оспорваше Карбовски и село Мечка. :)
Gelina:
Напротив, атакувам и новината. Не кмета дава дървата,а социални служби на база доход. И 5 ст. да надвишаваш определения минимум не можеш да получиш дърва за огрев. Освен това, кадрите в клипа не са от мястото,което се посочва, а са от с.Брезница. За това ми се вижда съмнителна цялата история. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version