Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Dilmana:
--- Quote from: abc on February 24, 2010, 13:49 ---Не знам защо е това старание да се усетим като персони губещи ценното ти време. Нашата логика е, че отстрани живота е розов, че не е хубаво да си по вярващ от папата и по-мюсюлманин от мюсюлманите. В някаквото жело живеят реални хора. Не става въпрос за единичния случай, а за системни денонощни отношения, които при четене по диагонал няма как да бъдат забелязани. Мисля си обаче, че ако президента Обама ми отговаряше, нямаше да повнори н на брой пъти как му губя времето. Какво е дискриминация ние тук, ехо, махаме ви от далечните Балкани вервайте ми знаем. Радваме се, че сте прочели некой речник и се стараете да ни просветите. Прощавайте пак, че ви губим времето, както и реципрочно вие нашето, но не ни поучавайти от гледната точка на бял колонизатор от далечна страна. Желая ви от сърце да живеете живота на българите от тъпото и невзрачно за вашата висота село Мечка, пък това да употребите дежурните лозунги за нацисти, националисти, атака и прочие.
Крив ви е аршина комай Дилмана. Има нещо, но не знаем още какво... Прекалено лична е каузата. Поздрави от тъмните Балкани.
--- End quote ---
Ето пак куп празни приказки, изсипани на едро от коша. А къде са ви КОНКРЕТНИТЕ аргументи?
Губите не само моето време, губите времето на всички да ви четат неподкрепените с никакво черно на бяло казваници за "дискриминация" и жалбите ви за "тъмни Балкани" и за неразбраната ви личност. Разбран бяхте - чудесно. И ви бе отговорено по достойнство. С конкретни и разумни аргументи и с цената на личното ми време.
Dilmana:
--- Quote from: ves.K on February 24, 2010, 13:44 ---Уважаеми съфорумци-не искам да се повтарям, но прекрасните и хармонични междуетнически отношения които кипят тук, може и без конкретни доказатерства да ги видиш-просто някой уважаван журналист, трябва да отиде сам в някой по специфични квартали на по големите ни градове ,особено вечер.
Аз твърдо вярвам в добрите отношения между различните етноси по нашите земи- не съм скептик а напротив оптимист съм.
--- End quote ---
да, "уважаваните журналисти" са ходили и са видели много. Дискриминация има. Засега предимно от българи към небългари . Чакам да ми дадете конкретни примери за обратното, а не пак приказки от рода на "иди и виж... невидимото".
Сидхарта:
Дилмана според мен има нещо с аршина-но и аз нямам време за писане-пък и може да получа бан.
Но нещата не са така еднопосочни -от една страна българите -способни да поемат цялата вина и от друга целият друг свят-праведен.
abc:
--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:56 ---Ето пак куп празни приказки, изсипани на едро от коша. А къде са ви КОНКРЕТНИТЕ аргументи?
Губите не само моето време, губите времето на всички да ви четат неподкрепените с никакво черно на бяло казваници за "дискриминация" и жалбите ви за "тъмни Балкани" и за неразбраната ви личност. Разбран бяхте - чудесно. И ви бе отговорено по достойнство. С конкретни и разумни аргументи и с цената на личното ми време.
--- End quote ---
Не ставайте пазител на времето. Вие също губите чуждо време по вашата логика, защото стъпвате на теория, а не на практика. Нещо от сорта на мразетебожидардимитров! Що? Щото. Помня го това абсурдие. В общи линии вашите слова са против дискриминацията когато ка дискриминирани небълтари и ирония когато са такива. Пристрастна сте по някаква причина и затова предвидима в реакциите по темата. Борете се за световния мир, пък ние ще си редим тихо къщичката. А уважавани журналисти почни не останаха... Неориентирано към никой изречение.
Само веднъж споменахте ценното си време в последните 2 поста. Поздравление. Есть прогрес!
Оставям ви да кажете последна дума и да ме съкрушите с нещо бяло и Европейско. Амин.
Dilmana:
--- Quote from: ves.K on February 24, 2010, 14:04 ---Дилмана според мен има нещо с аршина-но и аз нямам време за писане-
--- End quote ---
Това, което казвате е всъщност следното: "нямам време да посоча какво е това "нещо', дето уж го има, с "аршина" на Дилмана, но време за писане на глупости винаги имам, особено ако не трябва да ги подкрепям с конкретни доказателства и аргументи."
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version