Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (61/139) > >>

botev:

--- Quote from: KaraIbrahim on October 04, 2011, 11:22 --- 
  Саморазправата никога не води до желаните резултати.

--- End quote ---
Ти шъ кажеш! Я виж резултатите в Гръчко, да се готви България!!!! Каквото повикало, такова се обадило!!!! Дет се вика вола рие на главата му пада! На хората им е до гуша от толерантност и ....... Само да видим кой ще яхне тук вълната!!!!

KaraIbrahim:
  Да де,ама то с писане по форуми не става.
Я ти почни да се саморазправяш,да видим докъде ще я докараш!

Seliam-hodja:
 ::) :-*

bulgaria: the way i saw it.

botev:

--- Quote from: KaraIbrahim on May 08, 2012, 00:01 ---  Да де,ама то с писане по форуми не става.
Я ти почни да се саморазправяш,да видим докъде ще я докараш!

--- End quote ---
Нещо не си ме разбрал. Аз съм на другия фронт! ;)  С писане на такива глупости от турците тук, единственото което ще постигнете е взаимна омраза. Който непросветен чете форума ще си извади много грешна представа за помаците! Има една стара турска приказка:
- като станат много бесните кучета  - заиграва сопата! Дай боже да бъркам!

Dilmana:

--- Quote from: botev on May 08, 2012, 08:58 ---Нещо не си ме разбрал. Аз съм на другия фронт! ;)  С писане на такива глупости от турците тук, единственото което ще постигнете е взаимна омраза. Който непросветен чете форума ще си извади много грешна представа за помаците! Има една стара турска приказка:
- като станат много бесните кучета  - заиграва сопата! Дай боже да бъркам!

--- End quote ---

Господине, кой сте Вие да казвате на хората какво да пишат, какво да не пишат, че и да си позволявате да ги "предупреждавате" и заплашвате със сопи?!?
Кои са "бесните кучета"? Помаците, турците, ромите, българите  или такива, които размахват сопи, че и си позволяват да ги размахват от името на всички българи?
И аз съм българка и не си спомням да съм Ви упълномощавала да говорите от мое име? А останалите 7 милиона българи кога Ви издадоха нотариално заверено пълномощно да ги представяте по форуми и форумчета?
 Защо не погледнете какво предвижда НК за такива хубостници като Вас, които подстрекават към разпалване на вражда или към насилие над личността?
Че да си седнете на дирника, да прочетете някоя и друга книжка вместо да дращите дивотии и да се научите да уважавате хората, а сетне да им размахвате сопи.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version