Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
skoti3:
--- Quote ---Защо България трябва да изпълнява задълженията си ?
--- End quote ---
Прочетете по надолу, не вадете само части от контекста , защото правите именно това.
--- Quote ---Първо, не знаех, че сте едновременно всички български християни. Второ, не знаете какво означава думата фашисти и я използлвате според значението на комунистическата историография.
И трето никой никъде не твърди и не е твърдял, че българите християни са фашисти. Освен комунистите преди десетилетия.
--- End quote ---
Оф не, то много хора се опитват да извадят българите - някъкви си фашисти, лумпени и т.н. Дори и малка част от този сайт. Иначе тази дума се използва много днес и е горе долу равна с расист. И друго фашизъм в България никога не е имало- това трябва да се знае. Това преди 1944 не е било фашизъм, а нещо като авторитарно управление, където е имало навсякъде на Балканите и не само.
Колкото до религиозните права, не съм тръгнал да споря за правата като цяло на религиите. Тук се опитва да се създаде мнение, че християните имат изключително много права, а мюсюлманите само някой им пречи. Едва ли не, че не могат да си изпълняват религиозните ритуали.
Колкото до сектите има такива организации, които промиват мозъците на хората с врели, некипели, зарибяват деца по пътя.
Svetlina:
--- Quote from: Dilmana on May 13, 2012, 08:32 ---Приказки на килограм. Не ги искали циганите "никъде'. А да знае Светлина, че френски съд забрани на самозабравилия се френски президент, който наруши законите на страната си, изземвайки правомощия на други власти и обявявайки против законите на страната, че не "искал" ромите? И това с прозрачната цел да отклони вниманието на хората от по-голям корупционен скандал, в който бе замесен и с цел да си създаде подръжници за изборите, които ЛОГИЧНО загуби след толкова изцепки? Или Светлина не чете френска преса, нито световна, а само жълти български вестници?
--- End quote ---
1. Хайде, да се държите по-възпитано, ако Ви е възможно, защото езикът Ви е точно като на мутри, цигани, водещи и участници от най-долнопробни международни и национални "реалити шоута".
2. Бихте ли посочили за КОЙ СЪД СТАВА ДУМА , защото в случая май Вие "приказвате на килограм". За Ваше сведение такъв съд НЯМА, но потърсете и ми посочете акта, с който Саркози е бил „осъден”.за взетите срещу „пътуващите хора” (местни цигани) и български и румънски цигани.
3. От думите Ви разбирам, че Вие пък никакви вестници не четете, защото дори не сте в течение, че през юни 2011 г. Сенатът на Франция прие нов Закон за имиграцията, интеграцията и френското гражданство, в който се улесняват именно екстрадирането на граждани от други европейски страни по чисто административен ред, отнемат се част от правата на претендиращите за статут на „бежанец”, предвижда се дори „отказ за провеждане на лечение, ако страната по националност може да осигури такова на молещия за лечение”....
4. Бихте ли ни посочили също в кои страни циганите са приемани с разтворени обятия, защото дори неевропейски страни като Турция, например, не ги приема на територията си, въпреки че някои от тях са мюсюлмани.
Благодаря Ви предварително.
ibrahim65:
Госпожо Dilmana бях почнал да губя надежда за българите и за България трябва по често да ни посещавате тук.
Някой хора са нагърбили било то Васил Левски, Христо Ботев било то България и ги направиха бащиния,
говорят от тяхно име и създават един отвратителен образ, ако им повярва човек ще сметне че България са те.
Тук има една госпожа кояго е силно влюбена в това джудже Съркози, и то не заради красота та му а заради изявите му.
Но сега си глътнаха езика, а пръста им изчезна от хоризонта. Няма да ти е лесно но си заслужава.
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on May 13, 2012, 23:24 ---Госпожо Dilmana бях почнал да губя надежда за българите и за България трябва по често да ни посещавате тук.
Някой хора са нагърбили било то Васил Левски, Христо Ботев било то България и ги направиха бащиния,
говорят от тяхно име и създават един отвратителен образ, ако им повярва човек ще сметне че България са те.
Тук има една госпожа кояго е силно влюбена в това джудже Съркози, и то не заради красота та му а заради изявите му.
Но сега си глътнаха езика, а пръста им изчезна от хоризонта. Няма да ти е лесно но си заслужава.
--- End quote ---
Неактивен ibrahim65
* Forum fan
*
* Публикации: 1414
*
o Профил
o Лично съобщение (Неактивен)
Ynt: Възможна ли е интеграцията на Ромите или това е поредният европейски блъф.
« Отговор #5 -: Май 01, 2011, 00:09 »
* Цитат
* Раздели Тема
Господа не искам да се хабя за тези същества но искам да си кажа мнението и да дам няколко примера.Първият е др. Чирков които всички познаваме но е исключение това знаем просто тези хора не понадлежат на дресация и това знаем бил съм с тях в казармата .Аз например незнам да има циганин с очила или в пенсия ако някои от вас знае може да ми каже но се съмнявам.Мойто лично мнение е че трябва да се промени закона спициялно заради тях първо смъртната присъда трябва да съществува бил съм Русия и там например няма цигани те си са решили въпроса например да биеш циганин на улицата в Гърция е нещо сявсем нормално.Лошото е че става все по зле и по зле и никой не дава разрешение на проблема а това е работа на народното събрание.
Ибрахиме, я се спри малко, че пак си извън темата и започна да приказваш "на килограм" , както казва по-горе Дилмана. Пускам тука твое изказване от миналата година почти по същото време, да си припомниш какво си говорил... за твоите приятели циганите от ромски произход, въпреки че те са нежелани навсякъде заради расизма си.
ibrahim65:
Госпожо Dilmana бях почнал да губя надежда за българите и за България трябва по често да ни посещавате тук.
Тъмнина моя погледни си първо в гащите тогава ме давай за пример.
И видях че няма какво да кажиж за твоят любимец джюджето Съркози.
Всички знаем как се перише със него но сега мълчиш като п..... в скъцани гащи.
Това ще се случи и със другият ти любимец Сидеров, който е обречен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version