Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (8/139) > >>

Nazmi:

--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:51 ---Понеже поради липса на време не следя форума, досега избягвах да вземам участие в спорове кой кога и за какво е изхвърлен или защо му е изтрито мнението. Но в случая с Пламен Пасков, който бе изключен веднага след спор с мен, не мога да остана безучастна.
Не съм съгласна с вас да го изхвърляте от форума без да посочите конкретно кога, къде и с какво Пламен Пасков е нарушил правилата на форума и без да му дадете думата, за да се защити. Това не е демократично. Аргументи от рода „изхвърляме те, защото еди-кой си се обижда и не ще да пише заради теб” не са аргументи.
Това е израз на безсилие - изхвърляте инакомислещи като Пасков от форума, вместо да ги накарате с разумни аргументи да преосмислят позициите си.Това категорично не е в полза на вас самите..

--- End quote ---
Уважаема Даниела.!
Пасков не е изгонен заради вас,категорично!
Въпреки че имаш голямото ми уважение и признателност към труда ти считам този постинг за Пасков за неуместен.
Защо ли?
Ако ти си тук от месеци аз съм от години.
Знам кой е Пасков ,както и вярвам на хората като Ондер,Рахмие,на, Mustafa_b.....
Проследил съм всичко публикувано от него по форумите за нас помаците,за турци..!
Ако те интересува за него пиши ми на лични за да се убедиш в правотата ми.
Решението да не пише тук и Бан  е по скоро уважение към отрудения помашки наро.Погледнете ръцете им с катран от тютюна...

Тук е помашки сайт,отворени сме към света.
Не сме капсулирани.Знам,че си" Хищна акула" за свободата на словото,нещо което аз Емигранта като теб ценя адски много.
Не само аз обичам България,а и стотици помаци и турци насила преселени от комунистическия режим дълбоко в душите си освен болка имат и гордост,че са помаци!

PETER:
Дилмана,

Дискриминация буквално означава “различно отношение”  спрямо едни за разлика от други.
Нека сега разгледаме няколко случая и да ги сравним с “определението”  с което се надявам че сте съгласна.

1.   Случая в село Мечка. За него имаше филм на Карбовки. Изгледайте го.
 “Те имат право да ни убиват а ние нямаме право на нищо”

Отечествен фронт 31.01.2009 - с. Мечка 1
(гледайте и останалите серии)
Надявам се скъпоценното Ви време да не Ви попречи.

Това във филма е различно отношение на цигани над българи, нали? Щото в същото село циганите не проявяват същото “отношение”  към своя етнос. Т.е. циганите възприемат българите като “природно образование” и не признават неговата частна собственост, но пък признават частната собственост помежду си.
Подобна ситуация е във всяко едно село с голяма циганска общност. Там обират, изнасилват и убиват баби българки, а не баби циганки. Ако продължите да се интересувате ще ви издирвам подобни истории. Селото на майка ми е подобно.

За останалите примери ще пиша по-късно.
Успех.

Nazmi:
Много офтопик и спам!
Темата е за Дилмана!
Дилмана- Даниела Горчева,уважаван журналист,доказана в Обществото прие поканата ми да ни гостува в сайта на помаците!
Не виждам причина за това отдавайки емоции да не цените труда и.
Дискусията е отворена и полезна тогава когато се поднася на читателя с факти и исторически документи.
По горните постинги които изстрих са плод на емоции и лични чувства!
Моля,присъствието на Дилмана е чест за сайта,както и имаме уважение за труда и.
Наскоро тия седмици по БНТ ще бъде излъчен неин авторски филм заедно с Ирина Недева " Гьочмен".Нека ценим труда на хората и ако искаме да спорим е ОК,но с факти!

Dilmana:
Назми, не съм чела последните постинги, които си изтрил. Молбата ми е - не трий нищо, в което няма нарушение на форумните правила, нека викат и кряскат, след като не им стигат аргументите - това също е илюстрация за интелектуалното им безсилие. И говори лошо не за този, по чийто адрес са нападките, а за авторите им.

abc:
Дилмана е изнервена, че не я носим като Жана Д'Арк на знаме. Всъщност доводи от нея няма, а само обиди, крясъци и упреци, че и губим ценното врем. Но пък нека и помогнат, редно е човек като забуксува да му се удари едно рамо. Хора сме. Ще разберем.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version