Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
KaraIbrahim:
--- Quote from: ibrahim65 on May 27, 2012, 00:21 ---Измами с имоти на изселници в Турция
--- End quote ---
Това не се нарича дискриминация,истинското му име е КРАЖБА!
skoti3:
Кражба е, добре, че все пак не обвиниха мен за това.
KaraIbrahim:
--- Quote from: skoti3 on May 27, 2012, 22:46 ---Кражба е, добре, че все пак не обвиниха мен за това.
--- End quote ---
Че ти да нямаш нещо общо със случая?
Dilmana:
--- Quote from: Svetlina on May 27, 2012, 00:09 ---
Причините, по които пиша са две.
Първо искам да накарам защитниците на циганите да се позамислят поне за малко.
Второ, за циганския "нрав" няма какво да се говори, ясни са ми и единият процент цигани, които се държат като нормални хора, няма да ми промени мнението, но това, заради което всичко минава всякакви граници, сме ние българите. Държавата ни е под всякаква критика, но народът май си я заслужава. Да не говорим, че ако хората не бяха една мърша и можеха да се организират и да отвръщат по някакъв начин, циганите нямаше да си позволяват толкова.
Не зная дори дали ще ми публикуват темата, защото сигурно е дискриминационна, но това, че аз не мога да строя незаконно и да убивам, а циганите- да, не е.
http://spodeli.net/3/story-25602.html
--- End quote ---
Любителка на комунистическата и нацистката теория за колективната вина?
Последователка на Сталин и Хитлер, която определя какви са и какви не са цели народи? Единият ги пращаше в газовите камери, другият избиваше с ГОЛОДОМОР или депортираше цели народи при такива условия, че смъртността да е гарантирано над 60%.
Хвърлят някакви келеши камъни по преминаващи влакове (между другото, и чисти българчета се "забавляват" да хвърлят камъни по влаковете, с очите си съм ги виждала), а сталинистко-хитлеристка последователка се пени в български форум и подстрекава към саморазправа и насилие срещу цяла една общност с все старците, бебетата и малките деца, защото само "един процент" от тях били "нормални" според захласнала се неонацистка.
И не си дава сметка, че подстрекаване към насилие, документирано в цитата по-горе, е углавно престъпление и се наказва от НК (да си провери Светлина в НК с колко годинки, че да й "светне" и да престане да носи и трупа съчки на етническа омраза).
Понеже има разлика междиу мнение и престъпление, която разлика на разпалена неонацистка явно й убягва.
Dilmana:
--- Quote from: Svetlina on May 26, 2012, 19:56 --- Вие НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА МЕН, да не говорим за средата ми, образованието ми, та дори и местоживеенето ми, с кого общувам....., но твърдите...
--- End quote ---
И какво общо има образованието Ви, че и местоживеенето Ви с това... що за човек сте? Изрисувахте се цяла-целеничка във форума с казаното от Вас. Останалото са подробности, които не интересуват никого, освен близките Ви.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version