Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (72/139) > >>

onegavon:
Аз живея в "Красна поляна" и често ми се е налагало да минавам през ж.п. прелеза около който стават гореописаните инциденти.Искам да добавя , че на същия прелез като падне бариерата група дрогирани цигани изнудват чакащите коли да им мият стъклата.Има случаи на тези които отказват да им чупят стъклата, ако не им дадеш поне лев рискуваш същото да ти счупят стъклата.Дадеш ли им стотинки демонстративно ги хвърлят на земята.Имаше проект заедно със звукоизолационата стена покрай ж.п. линията да се направи и надлез над линията това беше част от обещанието към жителите на Суходол за боклука, ама всичко мина и замина както обикновенно става в България.

На радетелката за човешки права само ще кажа, че както не трябва да се търси колективна отговорност, така и не трябва да се претендира за колективни права от малцинствата.

sultan selim:

--- Quote from: onegavon on May 29, 2012, 14:05 ---Аз живея в "Красна поляна" и често ми се е налагало да минавам през ж.п. прелеза около който стават гореописаните инциденти.Искам да добавя , че на същия прелез като падне бариерата група дрогирани цигани изнудват чакащите коли да им мият стъклата.Има случаи на тези които отказват да им чупят стъклата, ако не им дадеш поне лев рискуваш същото да ти счупят стъклата.Дадеш ли им стотинки демонстративно ги хвърлят на земята.Имаше проект заедно със звукоизолационата стена покрай ж.п. линията да се направи и надлез над линията това беше част от обещанието към жителите на Суходол за боклука, ама всичко мина и замина както обикновенно става в България.

На радетелката за човешки права само ще кажа, че както не трябва да се търси колективна отговорност, така и не трябва да се претендира за колективни права от малцинствата.

--- End quote ---
Ами викайте   бат  боко      да   уплаши    бугарите-цигани   

skoti3:

--- Quote from: KaraIbrahim on May 27, 2012, 20:03 ---  Това не се нарича дискриминация,истинското му име е КРАЖБА!

--- End quote ---

Не ама, когато има нещо такова тука лесно се стоваря вината върху българите християни.

ibrahim65:
Знаеме Svetlina знаеме, що за ........ си, що за .......си, що за......си,
от каде си, за кого работиш, за кого пропагандираш и гласуваш.
Да не започна да излагам факти, ще питаш тогава пак каде са модераторите.

KaraIbrahim:

--- Quote from: skoti3 on May 29, 2012, 17:41 ---
Не ама, когато има нещо такова тука лесно се стоваря вината върху българите християни.

--- End quote ---

Пак празни приказки!
В клипа е посочено лицето,което се смята за узурпатор на имотите на хората и не е наблегнато каква му е религията.Никой не стоварва вината върху всички християни...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version