Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (80/139) > >>

skoti3:
http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/

20 кг кромид откраднати от нива край с. Самуилово

Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.

Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.

Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:21 ---http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/

Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.

Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.

Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.

--- End quote ---
Нещо не вдявам   ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни  и черни метали,другите крадат  благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците   ??? ::)

skoti3:

--- Quote from: havaika on June 26, 2012, 12:39 --- Нещо не вдявам   ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни  и черни метали,другите крадат  благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците   ??? ::)

--- End quote ---

Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:21 ---http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/

--- End quote ---
Tryabva agrarna reforma. Da se spodelyat nivite po ravno na cyaloto naselenie bez ogled na etnos. Edno vreme zemyata beshe sobstvennost na sultana, a to sega kakvo stanalo.  Ne moje edni da razchitat na krajbi a drugi po 4 dekara s bostani, yagodi i drugi lakomstva. Zemyata e na vsichki. Tryabva da se jivee po bratski ;D ;D ;D

havaika:

--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:53 ---Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.

--- End quote ---
Вие сте много алчни.Не стига че крадете спестяванията честните хора по света ,ами и искате и кромида дял.А ми с крадените пари ще си купите от ромите кромид и работата е шест. ;) После холандците били расисти и нещели българи. Ами като правите деца ще се ги държите в бугарско само там да крадат парите на бугарите. ;) ;) ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version