Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
skoti3:
http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/
20 кг кромид откраднати от нива край с. Самуилово
Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.
Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.
Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:21 ---http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/
Кромид за 20 лева /20 килограма/ е откраднат от нивата на Валентин Атанасов в петричкото село Самуилово. Неговите 4 декара, засадени с кромид, картофи, бостан и фасул, се намират в местността Паприца край селото.
Атанасов разказа: Намерих изгубена фланелка. Същия ден, когато откраднаха кромида, видях три каруци петрички роми в полето. Те минават първо на разузнаване и ако няма хора, крадат. Нивата ми е до пътя, така че това ги улеснява. Щом започнаха “да пипат”, кражбите по полето ще продължат. Затова апелирам населението да се организира и да си пази нивите. Трябва да се намери институция, която да спре ромите да ходят по полето. Щом като нямат ниви и не отглеждат нищо, нямат работа там, заключи Атанасов.
Само да не ги обвинят в расизъм, че си пазят нивите горките селяни. А такива посегателства се ежедневия и после пак другите расисти, фашисти, не знам си какви. По този начин ли начин трябва да стане интеграцията, защото някои семейства раждат деца с целта, за да крадат.
--- End quote ---
Нещо не вдявам ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни и черни метали,другите крадат благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците ??? ::)
skoti3:
--- Quote from: havaika on June 26, 2012, 12:39 --- Нещо не вдявам ::) Каква е връзката на ромите с помаците.По голяма връзка имат с българите,че повечето са православни ;) ;DПък и за краденето си приличат.Едните крадат цветни и черни метали,другите крадат благородни метали и разбиват банкомати-цял свят го знае.А с помаците ??? ::)
--- End quote ---
Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:21 ---http://www.struma.com/krimi/20-kg-kromid-otkradnati-ot-niva-krai-s-samuilovo_28012/
--- End quote ---
Tryabva agrarna reforma. Da se spodelyat nivite po ravno na cyaloto naselenie bez ogled na etnos. Edno vreme zemyata beshe sobstvennost na sultana, a to sega kakvo stanalo. Ne moje edni da razchitat na krajbi a drugi po 4 dekara s bostani, yagodi i drugi lakomstva. Zemyata e na vsichki. Tryabva da se jivee po bratski ;D ;D ;D
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 12:53 ---Има връзка и то много голяма точно по темата, поне прочети темата и после плямпай. А за след това, когато нямаш елементарно уважение към българите не очаквай това към теб. Във всички твои постове оплюваш българите, тоя такъв, оня онакъв. После ми ревеш.
--- End quote ---
Вие сте много алчни.Не стига че крадете спестяванията честните хора по света ,ами и искате и кромида дял.А ми с крадените пари ще си купите от ромите кромид и работата е шест. ;) После холандците били расисти и нещели българи. Ами като правите деца ще се ги държите в бугарско само там да крадат парите на бугарите. ;) ;) ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version