Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (84/139) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on June 27, 2012, 22:59 ---И понеже "съм поомекнала" показваш демонстративно военни съоръжения чрез линка.

Добре правиш, че показваш истинската си същност, но май не плашиш дори мюсюлманите в Сирия с подобни картинки.

Но продължавай, фръцкай се подражавайки на нео-османидите.

--- End quote ---

Мислех си че ще се зарадваш защото именно това военно съоръжение ви пази сигурността. В един военен пакт сме вече но пустата вродена злоба още ви пречи за да се осъзнаете.
Някои се фръцкат други се пръцкат; въпрос на капацитет разбира се ;D

EvroPOMAK:
А-ТАКА !?!  ;D :D :) ;)

""Според последното преброяване в съседката ни живеят между 50 и 60 милиона селджуци и карамани. Точното им преброяване е невъзможно, тъй като тези два етноса мощно преливат един в друг поради обща история, бит, религия и порядки. Между 10 и 15 милиона са кюрдите, които като мощен етнос са много различни от селджуци и карамани.""

http://www.vestnikataka.bg/2012/06/%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BD/#comment-3067

KaraIbrahim:
 И ся кво излиза - гонените кюрди свободно могат да се афишират като такива,докато при нас свободните помаци са лишени от това право?

botev:
Кадрие Летифова казва:
30.06.2012 в 18:10
Защото ни втълпяваха,че щом сме мохамедани значи сме…турци! Сега разбираме каква лудост е било това,че сме вярвали… :D

onegavon:

--- Quote from: botev on July 05, 2012, 07:23 ---Кадрие Летифова казва:
30.06.2012 в 18:10
Защото ни втълпяваха,че щом сме мохамедани значи сме…турци! Сега разбираме каква лудост е било това,че сме вярвали… :D

--- End quote ---

--- Quote from: KaraIbrahim on July 05, 2012, 00:26 --- И ся кво излиза - гонените кюрди свободно могат да се афишират като такива,докато при нас свободните помаци са лишени от това право?

--- End quote ---

Точно така могат свободно да се представят за " планински турци " без никакви ограничения. Също така могат свободно да гният по затворите заради един лимон доказателство за терористична дейност въобще свобода и демокрация.

Искаш ли да направим един експеримент с тебе? Да дойдеш в София за моя сметка плюс хотел.Давам ти  един плакат с надпис " Аз съм помак, а не българин" и се разхождаш с него пред Президенството един час, ако не те арестуват ми даваш хиляда лева и обратното, ако те арестуват .Аз ти намирам адвокат за моя сметка да те пуснат и получаваш хиляда лева .Навит ли си ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version