Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (85/139) > >>

ibrahim65:

--- Quote from: onegavon on July 05, 2012, 10:18 ---Точно така могат свободно да се представят за " планински турци " без никакви ограничения. Също така могат свободно да гният по затворите заради един лимон доказателство за терористична дейност въобще свобода и демокрация.

Искаш ли да направим един експеримент с тебе? Да дойдеш в София за моя сметка плюс хотел.Давам ти  един плакат с надпис " Аз съм помак, а не българин" и се разхождаш с него пред Президенството един час, ако не те арестуват ми даваш хиляда лева и обратното, ако те арестуват .Аз ти намирам адвокат за моя сметка да те пуснат и получаваш хиляда лева .Навит ли си ?

--- End quote ---

Като си терикат вземи ти един плакат и излез да те видим.
Бъди спокоен ще те подкрепим и ние, пък и нали си богат не се притеснявай.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: ibrahim65 on July 05, 2012, 11:22 ---Като си терикат вземи ти един плакат и излез да те видим.

--- End quote ---

Сакън, Ибрахиме, да не си посмял да вдигаш плакат, тоя не ти мисли доброто. Сигурно е дружка с тези дето нападнаха молещите се в Софийската джамия. Това са башибозуци ( пара-милитаристи), гараннтирам ти че няма да те пожалят и ще те погубят като много други.  ;D :D

onegavon:

--- Quote from: ibrahim65 on July 05, 2012, 11:22 ---Като си терикат вземи ти един плакат и излез да те видим.

--- End quote ---

Аз не пищя , че не ми дават право да се декларирам , като помак. Много добре знаете, че на никой не му пука за какви се мислите и не ви преследва.Що не наслагате надписи както правят албанците в Македония  " Република Илирида" на входните табелив албанските села. Примерно " Помашка република" и тогава бързичко ще ви се обърне подобаващо внимание :)?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: onegavon on July 05, 2012, 13:11 ---Аз не пищя , че не ми дават право да се декларирам , като помак. Много добре знаете, че на никой не му пука за какви се мислите и не ви преследва.Що не наслагате надписи както правят албанците в Македония  " Република Илирида" на входните табелив албанските села. Примерно " Помашка република" и тогава бързичко ще ви се обърне подобаващо внимание :)?

--- End quote ---

Така стана и в Косово. Накрая хамериканците обърнаха внимание и сега са държава. Да не би историята да се повтори. ;)  Внимавайте че после ша си бийте главите у стената като сърбите.. :D :D :D

Seiko:

--- Quote from: EvroPOMAK on July 05, 2012, 00:24 ---А-ТАКА !?!  ;D :D :) ;)

""Според последното преброяване в съседката ни живеят между 50 и 60 милиона селджуци и карамани. Точното им преброяване е невъзможно, тъй като тези два етноса мощно преливат един в друг поради обща история, бит, религия и порядки. Между 10 и 15 милиона са кюрдите, които като мощен етнос са много различни от селджуци и карамани.""

http://www.vestnikataka.bg/2012/06/%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BD/#comment-3067

--- End quote ---

Ако тръгнем да доразглеждаме самият произход на турците, ще видим, че народът както на Османската Империя, така и на днешна Турция е съставен от множество етноси. Самите лидери на империята - селчукските турци, са от волжски произход, тоест техният род е дъщерен на родът Дуло, който всички ние познаваме. Кемал Ататюрк е казал в началото на 20-ти век, че ако отвори архивите на империята, в Турция и България ще станат граждански войни, с част от днешните турци  българите  са един и същ народ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version