Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
skoti3:
Говоря за днес, не ме връщай в комунизма и преди това. И аз мога да те връщам още по назад. Но от това няма смисъл. Значи обвиняваш българите днес за комунизма и преди това. Нали не искаш някой да те обвинява за преди 100-150 години дори и преди и това. Да не би тогава българи да е имало във властта на Османската империя, а сега има всички предпоставки да има помаци във властта. Има и мюсюлмани министри- какъв ти е проблема, дори и без ДПС на власт има мюсюлманин министър. И престани да даваш пример с единични случаи, там може всеки да претендира за мястото. Да се спори какво е било през комунизма е все едно тези от Атака как спорят какво е било в Османската империя, но няма кой да разбере, сякаш говоря с робот.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on July 07, 2012, 18:59 ---Говоря за днес, не ме връщай в комунизма и преди това. И аз мога да те връщам още по назад. Но от това няма смисъл. Значи обвиняваш българите днес за комунизма и преди това. Нали не искаш някой да те обвинява за преди 100-150 години дори и преди и това. Да не би тогава българи да е имало във властта на Османската империя, а сега има всички предпоставки да има помаци във властта. Има и мюсюлмани министри- какъв ти е проблема, дори и без ДПС на власт има мюсюлманин министър. И престани да даваш пример с единични случаи, там може всеки да претендира за мястото. Да се спори какво е било през комунизма е все едно тези от Атака как спорят какво е било в Османската империя, но няма кой да разбере, сякаш говоря с робот.
--- End quote ---
Ами лишаването на помаците отмедицинска помощ(Девин ,Барутин, Доспат ,Мадан,Рудозем) какво е ??? ::)
Рак по картофите само по помашките села(Господ е българин и заразява само поминъка на помаците) ;) ??? ::)
Няма в съдебен прокуроски , военен , граничен, енерго, ВиК (християнските селища не плащат вода,Чокманово и, Фатово , с Полковник СарафимовЗАЩО?)и на общински дирекции и т.н няма назначени нито един помак и е повод за репресия на наши и ваши ??? ::)
Още искаш ли да ти изреждам? ;)
havaika:
Ехооооооооооооооооооо Скатчо защо напусна дискусията ??? ???
До админите: с нищо не съм обидил събеседника ми , а той се скри-Да се отбележи! ;) ;D
skoti3:
--- Quote from: havaika on July 07, 2012, 19:05 --- Ами лишаването на помаците отмедицинска помощ(Девин ,Барутин, Доспат ,Мадан,Рудозем) какво е ??? ::)
Рак по картофите само по помашките села(Господ е българин и заразява само поминъка на помаците) ;) ??? ::)
Няма в съдебен прокуроски , военен , граничен, енерго, ВиК (християнските селища не плащат вода,Чокманово и, Фатово , с Полковник СарафимовЗАЩО?)и на общински дирекции и т.н няма назначени нито един помак и е повод за репресия на наши и ваши ??? ::)
Още искаш ли да ти изреждам? ;)
--- End quote ---
Проблема с болниците не етнически- въобще вие четете ли. Колко пъти трябва да повтарям. За жалост така е в малките градове, не го одобравям. Но болници се затварят и в Радомир, Трън, Елена и други градове на само в Родопите. Каква репресия ви гони. Въобще четете ли или се правите на бавноразвиващ. Колкото до местата те се търсят, а не се хленчи като вас, защо не ме взимат. Хайде писна ми да обаснявам едно и също нещо не невежи хора.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on July 07, 2012, 19:19 ---Проблема с болниците не етнически- въобще вие четете ли. Колко пъти трябва да повтарям. За жалост така е в малките градове, не го одобравям. Но болници се затварят и в Радомир, Трън, Елена и други градове на само в Родопите. Каква репресия ви гони. Въобще четете ли или се правите на бавноразвиващ. Колкото до местата те се търсят, а не се хленчи като вас, защо не ме взимат. Хайде писна ми да обаснявам едно и също нещо не невежи хора.
--- End quote ---
Може ли да сравняваш 50 км в планината(през зимата) и на полето изобщо. ??? Това където ти посочваш е е единични случай а в помашките райони е масова практика :
Ако те трупна на сняг 1.5 м без превоз и ти ще хленчиш бе гл,пак.Как не те е срам да се подиграваш с човешки трагеди на помаци на които им е отказана медицинска помощ а плащат като попове всички данъци. :(
Защо ли не ми си по -наблизо ::)
Проблема с медицинската помощ си е чисто етнически(виж кои селища са лишени) >:(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version