Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
abc:
Дилмана ако живеехте преди 40 години щяхте да се политически агитатор. Пропуснахне да споменете нещо за времено си, но за мен донякъде е удоволствие, че субективен човек като вас не ми обръща внимание. Продължавайте така, мерете с кривия аршин и пропагандирайте. Не допускайте в никакъв случай, че нечии живот се скапва само заради това, че е християнин в неподходяща среда. Хелзингския комитет не го допуща, нито пък одобрява.
Има нещо тъмно във вас... Има го. А популизма с "тинеуважавашпрофесиятанаучителя" го оставете. Двулично ще е ако не се отчете характеропатията, вечната мания да поучават, да подвикват "не ми тропай и ме гледай в учите" и от сорта, но виден е вашия субективизъм. А за моята ненаученост да пиша грамотно родния си език :D Дилмана, не се бъзикай. Абсолютно си права за глупака с напомпано самочуствие, още повече ако е станал по европеец от европейците и е забравил как му миришат цървулите. Проблем със себенамирането? Проблем с хормоните?
Зарежи. Човек когато е ядосан и пил си показва дяволите. Под лъскавата повърхност се показва една личност, която ръси обиди. Всеки с номера си. Хайде със здраве ваша сияйност. Облъчвайне с добрина наоколо. Мен ме оставете.
Сидхарта:
Пак необосновано според мен самочувствие, знаем ние много добре какво е дискриминация и посягането на някои основни ценности, като на частната собственост и още по лошо на здравето и живота ,и изборност по етнически признак си е ярък пример за дискриминация -и който го отрече при наличието на тези обстоятелства ,не може да се опитва да играе ролята на учител на когото и да било.
Аз внимавам да не обидя никого -дори и инакомислещия и погрешно разбралият ме -не приемам да ми се иска извинение- за мое виждане и позиция -направо нямам думи.
Шали:
--- Quote from: gece yolcusu on February 25, 2010, 17:14 ---Обективност и безпристрастност, заслужаващи уважение!
--- End quote ---
Гедж, имало ли е дискриминация към мюслимите с бг имена в Неврокопско при назначаването на работа в общински служби под опеката на ДПС, или и ти не си свидетел на подобни неща (за чутото на опашката за хляб не ни казвай :), само лични знания ;))? Ще вземе се окаже една голяма лъжа тази статия, чиято препратка дадох по-напред :) Не, тези ора, оти не са се обърнали към Хелзинкския, не се смятат...
gece yolcusu:
--- Quote from: Pepito on February 25, 2010, 17:50 ---Гедж, имало ли е дискриминация към мюслимите с бг имена в Неврокопско при назначаването на работа в общински служби под опеката на ДПС, или и ти не си свидетел на подобни неща (за чутото на опашката за хляб не ни казвай :), само лични знания ;))? Ще вземе се окаже една голяма лъжа тази статия, чиято препратка дадох по-напред :) Не, тези ора, оти не са се обърнали към Хелзинкския, не се смятат...
--- End quote ---
За да каже, че някой е свидетел на подобно нещо, трябва да представи и доказателства.В противен случай, изглежда като лична саморазправа.
Шали:
--- Quote from: gece yolcusu on February 25, 2010, 18:04 ---За да каже, че някой е свидетел на подобно нещо, трябва да представи и доказателства.В противен случай, изглежда като лична саморазправа.
--- End quote ---
Изкриви си душата, приятелю :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version