Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
havaika:
--- Quote from: skoti3 on February 15, 2013, 13:50 ---Хавайчо хайде моля ти се да не спекулираш с определен закон и не свързвай всичко с религиозна дискриминация, защото са забранени за клане само някои животни. До колкото знам на Курбан байрам се коле първо агне ( а то не е забранено). Също знам, че много тачено животно е ОВЦАТА. Та за т'ва хайде без спекулации. Колкото до комунизма имам роднини, които са губили работата си, за това, че са си кръстили детето. Хайде не продължавай да се правиш на жертва. Ако нещо не ти хареса се оплаквай на министъра и не свързвай всичко със дисркиминация, защото лъжеш.
--- End quote ---
Пак лъжете госпожо Скат. ;) ;D " имам роднини, които са губили работата си" - по време на кумонизма ако те видят да се шляеш милиционерите те питаха защо не си на работа.Безработни нямаше. ;)
Е тогава защо за прасе може , а за едър рогат добитък не може ??? ::)
skoti3:
--- Quote from: havaika on February 15, 2013, 14:17 --- Пак лъжете госпожо Скат. ;) ;D " имам роднини, които са губили работата си" - по време на кумонизма ако те видят да се шляеш милиционерите те питаха защо не си на работа.Безработни нямаше. ;)
Е тогава защо за прасе може , а за едър рогат добитък не може ??? ::)
--- End quote ---
Добре де губи ли са работата, за която са учили и са трябвали да работят не повече от полето, айде доволен ли си от отговора.
А дова дали прасе могло, а едър рогат добитък не могло задай въпроса към министъра. Все пак сме светска държава и света не се върти около религиите, аз викам да са забранили всички животни освен свинята за колене и тогава да ми се оплакваш ( какъвто ти е навика), а то забранили кравата и телето, което, не е чак толкова тачено на Курбан Байрам имам една позната, която ми каза, че се коли най-много агнета и овце.
А и за първи път слушам да е разпространена традиция да се колят крави. В религията е позволено и крави и камили, но като традиция в България не е разпространено, колят се други животни, които не са забранени, но дори и за кравите пак има вратичка, за това не мисля, че е редно да спекулираш за дискриминация.
Suleyman.45:
Aman veçe ot bılgarski nahalni dosadnitzi,to biva nahalstvo biva ama.....
skoti3:
--- Quote from: Suleyman.45 on February 15, 2013, 19:11 ---Aman veçe ot bılgarski nahalni dosadnitzi,to biva nahalstvo biva ama.....
--- End quote ---
Какъв ти е проблема ??? Живеем в демокрация, нали всички това искаме. При положение, че никой никого не обижда, не виждам проблема, някой който и да е да си каже мнението. Как така, че едно животно било забранено да се коли в къщи се реши, че това е религиозна дискриминация, питах и един човек, който шефа му е турчин и каза същото, че на Байрам се колят предимно агнета и овце. Та тука за една крава стана световен проблем и се съпоставя със свинята. Аз викам да бяха забранили всички животни освен свинята да се коли и тогава да се говори за дискриминация.
Rasate:
То за Хавайчо -ракът по картофите,трихинозата по дивите свине и пр. е заговор на лошите българи срещу добрите помаците и останалите мюсюлмани в България......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не виждам смисъл да спориш-все едно с радиото. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Поздрави
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version