Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Dilmana:
Nazmi, nyama problem.Neka tazi tema, ako mozhe, da ne e za men.
Neka da e za sporove ot vsyakakvo estestvo. Razbira se, uchastnicite da badat taka dobri da ne prekrachvat granicite na prilicchieto- t.e. da nyama vulgarni dumi i grozni obidi kam daden uchastnik. Tova ne e tolkova trudno.
Nazmi:
--- Quote from: Dilmana on February 27, 2010, 23:41 ---..
Neka da e za sporove ot vsyakakvo estestvo. Razbira se, uchastnicite da badat taka dobri da ne prekrachvat granicite na prilicchieto- t.e. da nyama vulgarni dumi i grozni obidi kam daden uchastnik. Tova ne e tolkova trudno.
--- End quote ---
Дадено Дилмана,нека продължат споровете от всяко естество при условие цитирането от теб
"участниците да бъдат така добри да не прекрачват границите на приличието,да няма вулгарни думи,обиди"!
Смятам да не се разводняват темите понеже всички твои постинги и доста публикации от" Диалог" Медиапул" са тук и така нововключил се в дискусията ще бъде в час!
Бих допълнил само ,че е удоволствие с теб да се дискутира.!
sirrio:
tersid, чл. 162 (1) от НПК би трябвало да го напомниш на Юзеирови - в момента те са най-големите провокатори на етническия мир в България, да не кажа че си правят чиста гавра с държавата и българите. Между впрочем ти познаваш ли ги? Много бих искал да чуя и мнението на Даниела Горчева по въпроса, като журналист и интелектуалец, какво мисли тя за поредицата от бих казал "изцепки" на братя Юзеирови и техните истински намерения.
sirrio:
Тук виждам, че някои хора засягат и темата за циганите. Аз познавам доста от тях, имам и приятели цигани, та моето впечатление е, че една част от тях, около 1/3 да речем, работят нещо, а всички останали разчитат само на социални помощи и на КРАЖБИ - това е инормация от първа ръка, така че моля не я оспорвайте. Аз не веднъж съм казвал, че основната причина за всички проблеми на циганите е това, че не разрешават на децата си да посещават училище и да се образоват. Докато това не стане, циганският проблем няма да намери решение. А народо-психологията им е другата страна на медала. Както казал един циганин, на който му предложили работа: По-добре да съм гладен, отколкото уморен. :D
tersid:
--- Quote from: sirrio on March 02, 2010, 14:36 ---tersid, чл. 162 (1) от НПК би трябвало да го напомниш на Юзеирови - в момента те са най-големите провокатори на етническия мир в България, да не кажа че си правят чиста гавра с държавата и българите. Между впрочем ти познаваш ли ги? Много бих искал да чуя и мнението на Даниела Горчева по въпроса, като журналист и интелектуалец, какво мисли тя за поредицата от бих казал "изцепки" на братя Юзеирови и техните истински намерения.
--- End quote ---
Аз нямам връзка с тези хора и дори не искам, защото смятам ,че те са пионки, които са използвани за отвличане вниманието на народа от истинските проблеми или ги използват за предупреждение към ББ да не се занимава с някои политически кръгове.
Тези хора не са никакви защитници на никого , а удовлетворяват интереси на политически и икономически играчи ,така ,че не ме интересуват и нека се оправят със Наказателния кодекс.Освен това ,те не си правят гавра само с българите ,те си правят гавра със всички етноси в България.
Похватите които използват тези хора ми напомнят на похватите които използваха кадрите верни на старата държавна сигурност,така ,че съм сигурен,че тук е намесена левицата заедно с ДПС , или пък всички партии заедно , вкл. и ГЕРБ .Забележете ,че работят основно с ултиматуми ,а не със доводи -чиста проба ,ченгеджийница.
За себе си смятам ,че самите Юзеирови е възможно да имат стара ,но все още топла връзка с ДС , но него твърдя, само предполагам, но съм сигурен в това ,че те са със същото грозно лице ,каквото имат АТАКА, ВМРО, БНС и тем подобни лумпени.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version