Български > История

Re: От ОСМАНСКИТЕ АРХИВИ- Re: From the " Ottoman archives "

<< < (5/23) > >>

sirrio:

--- Quote from: muti6 on April 11, 2010, 14:53 ---Димчо,
Сигурен бъди,че съм наясно  кой съм и какво искам?Самоопределил съм се от много,много време(Благодаря на Аллах,че съм от Мюсюлманите)!!!Други имат подобен проблем със себе си и интересното е че, колкото и да се опреличават ( драпат със зъби и нокти)и искат да са като тях, винаги ще си останат от"презрените".За това съветите ги насочи към тези хора!!!Айде сполай ти!!!

--- End quote ---

Тоест, който не е мюсюлманин е "презрян", това ли искаш да кажеш?!

isa71:
sirrio,-Доц. д-р Георги Радулов-ИСТОРИЯ НА МАКЕДОНИЯ - Апология на македонизма

http://www.narodnavolja.com/articles2009/11/txt04.asp

Произходът на прабългарите е проблем, предизвикващ дискусии и до днес. От края на 16 век насам са предлагани различни хипотези, някои от които удивляват с тяхната причудливост и упорството в отстояването им. Отдавна са отхвърлени схващанията за автохтонния (или тракийски), за славянския, за татарския и за угро-финския произход на прабългарите. По-популярни, но също оспорени, са хунските и огурските варианти на урало-алтайската хипотеза. Друга хипотеза, според която прабългарите са смесено хунско-иранско население, възраждат любителски и научни трудове от последните години. По своята езикова принадлежност прабългарите биват причислявани от преобладавщия брой съвременни учени към тюрко-алтайските народи. Предполага се, че прабългарският етнос се е формирал в Централна Азия (Източен Казахстан)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5

muti6:

--- Quote from: sirrio on April 13, 2010, 08:33 ---Тоест, който не е мюсюлманин е "презрян", това ли искаш да кажеш?!

--- End quote ---
Абсолютно грешно мислиш Сириио!Мисълта ми беше за това,че колкото да се опреличаваме на вас, вие(винаги тръбите,че сме българи,а всъщност .........)гледате на нас, като на хора "втора ръка".Сложи си ръката на сърцето и кажи ,че не е вярно!
"Хубаво момче,ама помаче" и много други по цветисти.Да не се правим на остроумни,нали!

Esil_Duran:
...

sirrio:
Аз лично никога не съм гледал на помаците като на хора "втора ръка". Човек трябва да се оценява по качествата, които притежава, а не по произхода. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version