Български > Религия и мистика
Религиометър
PETER:
Шефа да няма грижа, Юсу. И пръст ще си направим.
То и сега синтезираме химически елементи, дето ги няма никъде в природата.Сиреч, дето шефа не ги е правил. :)
http://science.actualno.com/news_253817.html
yusu:
-Трай коньо за зелена трява, казват хората!
И ти се надявай за резервното си тяло, но дори и това да стане пак ше трябва да каже ТОЙ.
Hashashin:
--- Quote from: PETER on May 03, 2010, 09:36 ---На банката със замръзени стволови клетки. Да ми подготвят резервното тяло. :)
Балканджия, пък аз съм чувал че като минеш под дъгата си сменяш пола. :)
--- End quote ---
А аз не съм чул някой да е минал под нея.
Шали:
--- Quote from: Балканджия on May 03, 2010, 08:28 --- То християни сме на книга, а на практика сме си запазили езическата вяра :)
--- End quote ---
Балканджи, използвай 1 л. ед. ч. Ок? Или говориш за Еленско ::) Ама баш за все бг ристиените да се изказваш...не бива :o Честно да ти споделя, не ми се ще изобщо да засягам такава тема в този форум и недей да ме провокираш, ако обичаш. Че не ми е хич по сърце и е в разрез с принципите ми.
Hashashin:
Пепито, говоря за българите като цяло. Всичките ни народни обичаи и традиции са повече езически отколкото други. Ти и да си вярваща християнка, няма как да не го признаеш и не си сложиш капаците и не обявиш прескачането на огъня, кукерите, сурвакарите, Еньовден, Герман, Пеперудата, Русалиите и стотици други традиции и обичаи за чисто християнски ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version