Български > Религия и мистика
Религиометър
abc:
Балканджията е като Партията ;) Винаги всичко знае и с благи думи е готов да поучи всеки :D
Шали:
--- Quote from: abc on May 03, 2010, 10:48 ---Балканджията е като Партията ;) Винаги всичко знае и с благи думи е готов да поучи всеки :D
--- End quote ---
A aз ще да съм като помак по време на Комунизма - пускам поученията на Партията (ЦК са еленския сектор - оджата и Балканджи) да галят ушето ми, но ще си знам моето :D
Балканджи, сигурно не е леко да си всезнаещ...голям капацитет, голеееема работа ;D Дано немаш съдбата на Партията.
Hashashin:
АБЦ това че Пепито е много религиозна е много хубаво, но не бива да си затваряме очите пред очевадното!
Шали:
--- Quote from: Балканджия on May 03, 2010, 11:05 ---АБЦ това че Пепито е много религиозна...
--- End quote ---
Много, много...80%, ти си НАЙ
Hashashin:
--- Quote from: Pepito on May 03, 2010, 11:04 --- A aз ще да съм като помак по време на Комунизма - пускам поученията на Партията (ЦК са еленския сектор - оджата и Балканджи) да галят ушето ми, но ще си знам моето :D
Балканджи, сигурно не е леко да си всезнаещ...голям капацитет, голеееема работа ;D Дано немаш съдбата на Партията.
--- End quote ---
Пепито, тъй като гледам партията няма лоша съдба- 100 годишна е, богата е, през няколко години е на власт. Ти иначе намираш на хората махна, че не приемат очевидното, а ти приемаш ли го? Самото християнство не е езическо, но ние българите сме съчетали старата си езическа вяра с него по такъв начин, че даже и светците са натоварени със задълженията на старите ни богове, че дори и с прозвищата им. Пример свети Илия Гръмовник ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version