Български > Помаци

Какви се чувстват помаците в душите си?

<< < (23/42) > >>

Hadj:

--- Quote from: Hat on July 08, 2010, 14:06 ---Знам,че го има при циганите и умишлено не го споменах защото щеше да се разсьрдят някои хора.Има тьнко обидчиви наши сьфорумници.

--- End quote ---
  От истината няма защо де се обиждаме.Около мен е пълно с такива примери в т.ч. и с мои близки.

Петя:

--- Quote from: Hadj on July 08, 2010, 11:13 ---   Грешиш,има го и при циганите.

--- End quote ---
Верно,че го има и бая от агуптене носет каурски имена.

Nazmi:

За кой ли път да обяснавам,.че колективен и еднозначен отговор на това как се чувстват помаците НЯМА,няма и да има.!
Ако чакаме някой отнякъде да изкара даден исторически документ да каже и покаже." ей вие сте такива или онакива.." -Няма и да чакаме или се надяваме на такъв.С една дума колективно определение за история,произход..никой  с точност НЕ може да ни определи,можем единствено ние сами за себе си да се самоопределим като помаци и да не позволяваме други да се опитват да ни налагат тезите си,да ги задържат за себе си пишман историци като Божидар Димитров.
Освен това има и ДНК тестове за всеки,така че аз съм си помак и това е,за другите ме интересува дотолкова доколкото има взаимно уважение във всяко отношение!!!

deniz7:
Прав си  Назми еднозначен отговор няма, ималое някога не и сега ,сега кой какавто иска да се чувства, можем да се самоопределим в единствено число само човек за себе си, но какъв той си знае, нека да не натякваме нашите тези на другите, по важното е да бъдем истински мюсюлмани а не само на хартия, колко от нас незнаем вратата на джамията? незнаем оруч? намаз? незнаем мезхеба си дори? сунити ли сме? шиити ли?

sirrio:

--- Quote from: Петя on July 12, 2010, 12:19 ---Верно,че го има и бая от агуптене носет каурски имена.

--- End quote ---

Какво ще рече "каурски имена"???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version