Български > Помаци

Какви се чувстват помаците в душите си?

<< < (25/42) > >>

deniz7:

--- Quote from: Hat on October 22, 2010, 09:55 --- От цялото интервю льсва неграмотноста на репортерката и наглостта на телевизия Скат да изкара помаците бьлгари.Народността ми казва човека е помак родопчанин.Помака си е помак от хиляди години.Няма как да стане друг вьпреки огромното желание на някои бивши другари.

--- End quote ---
И забележи в смолянско се чувстваха помаци а  якорудско и гоцеделчевско турци

Rasate:

--- Quote from: deniz7 on October 22, 2010, 12:50 ---И забележи в смолянско се чувстваха помаци а  якорудско и гоцеделчевско турци

--- End quote ---
Всяка мода с времето си

Hashashin:
В смолянско аркадашлар в думата помак влагат едно значение- българин с мюсюлманско изповедание. Там огромна част от помаците се имат именно за такива.

Kaplan:
И все пак СКАТ остава любимата телевизия на националистите. Кой печели от тези филмчета - печели телевизията. А кой губи!? - аз, ти, той... защо губим, защото нас ни псуват и ненавиждат като прокажени, а националистите губят защото се изпълват с омраза, комплекси и негативна енергия...
 Не че като ме псува еди кой си, ще навреди пряко на мен, проблема е тама че ставаме обект на присмех и изтъркани клишета, от които младите силно се влияят от тях и когато признаеш произхода си, те те смятат за ''душмань'' без да те познават като човек, личност...

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Една лъжа повторена 1000 пъти става истина-Гьобелс

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version