Български > Помаци

Какви се чувстват помаците в душите си?

<< < (16/42) > >>

muti6:
Hadj,
Не знам. Може би истината за едни да е горчива, а за други сладка…
Защо си хабите силите напразно?..По принцип,безродниците майки нямат!Пък и дали изобщо ни се иска да чуем цялата истина за себе си?
Карай да върви.
Един умен мъж беше казал:
-Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>

muti6:
Иначе, нищо лично ...

Rahmie:
Pomacite imat edni ot nay chuvstvitelnite dushi, az pone taka mislya :) ne sa garesliyi proshtavat, kato ostavim nastrana edin malak procent, no golemiyat sme tova i mojem da se razbirame i jiveyem sas vsichki hora, narodi bez znachenie religiya, tsvyat na koja...  :)

Nazmi:
  Saita pomak.eu i do dnes vinagi e daval shans na vsichki koito moje da sa v polza na naroda.
Dokazatelstvo za tova e tazi tema,koqto be otkrita ot edno pismo na Ventcislava Trajkova- studentka v Germaniq ,koqto se interesuva ot pomacite po sveta.
 Reshih,che e aktualno i ne sym se izlygal.
Nali vseki ot nas sam za sebe si e prav da kaje kak se chuvstva i kato kakyv.

Tova e edno mnogo sykroveno chuvstvo koeto ne vseki moje da spodeli.
 Eto edno momiche razlichno ot nas da pripomnq kakvo go vylnuva za pomacite

Ventcislava Trajkova- kandidat member.Copy postinng,v nachaloto na Temata e!
Hello,
I am a bulgarian student studying in Germany and I'm about to write my thesis. I would like to write my work about the Pomaks in Bulgaria. My field of study is cultural anthropology, so  I'm supposed to do a number of interviews to fulfill my work.So I would like to ask You, if there is any chance to afford a group of person with a pomak backgroud, wich I be able to interview? The subject-matter of my thesis is the pomak identity.
I'm thanking You in anticipation!

Regards

Adrenalin:

--- Quote from: muti6 on June 29, 2010, 22:56 ---Hadj,

Един умен мъж беше казал:
-Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>

--- End quote ---

Умните мъже може да мислят така,но пък много жени мислят,че е по добре хубава лъжа,от колкото горчива истина,разказа на Hadj допълва твърдението ми, без значение помакини ли са,китайки или американки:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version