Български > Религия и мистика
Някой знае ли нещо повече?
isa71:
Магията - 1 част
Магията - 2 част
gece yolcusu:
--- Quote from: Medenka on June 26, 2010, 14:53 ---Някой ходил ли е при него?И какво мислите?
Предварително благодаря за отговорите...
--- End quote ---
Кара Ибраиме, чети убаво по-горе. Меденка пита какво мислим и ние и пишеме, оти в корана е записано, че човека е в загуба, освен онези, които взаимно се наставляват за истината и търпението.
deniz7:
--- Quote from: mirvam on June 27, 2010, 21:48 ---След като може директно да отправяме дуи (молби) към Аллах защо трябва да даваме парите си на "феномени"?
--- End quote ---
mirvam ti sigoren lisi 4e toy vzema pari?znam 4e pri nego nyama tarifi,e ako vidi6 hair i ako re6i6 ot blagodarnost zatova 4e e stanal pri4ina 4rez nego vsevi6nia da ti pomogne to togava ako iska6 day,ako neiska6 nedavay toy 4oveka nyama nito da ti iska nito da tise razsardi,4ul sam 4e ima mnogo dovolni ot nego
ммммммм:
Много благодаря на всички,много е дълго за обяснение в моя случай,но по лошото е,че съществуват магии и има хора,които се възползват от това.Чесно казано не ми се вярваше,докато не се случи най-лошото...с близки приятели.Исками се за себе си да намеря начина да се предпазвам от такива влияния.Сигурно се досещате какви са ми страховете.
Isa71,изгледах внимателно и двете видеа.
Gelina:
Ама вие сериозно ли вярвате в магии?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version