Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Subeyi Kurt:
Турция может объявить Сирии войну
(Ya ne veruyu!!! >:( )
http://gooddays.ru/post/49669
ibrahim65:
Госпожо Mariana пак сте изчерпателна,но има още много за говорене.Например аз не знам какво е това Радикален ислям,когато съм бил на молитва а това предимно става в петък, не мога да се наслушам на ходжата.Предимно дава напътствие за ежедневието, равенство, обич,толерантност,отношението в семеиството и обнощта нищо не редно насилствено или капка омраза към някой.И не съм видял нито един ходжа с мелцедес.
Subeyi Kurt:
Ислама е един както и Господ /Аллах е един и ''Конституцията'' ( Коран-ъ Керим )е една. Защо няма израз като радикален християнизъм или радикално християнство въпреки че в сегашно време виждаме как милиони мюсулмани се избиват безпричинно от ''християните'' чиито лидери преди да встъпят в длъжност се заклеват пред Библията. ;) Крайно лумпенски е да се поддавате на империалистическата пропаганда която контролира и управлява света и така черпи богатствата на държавите ''Гаврошовски Жерминали'' В Корана е подчертано че който убие един човек убива цялото човечество. Ако някой убие твой близък Корана ти дава право ''Зъб за зъб'' но подчертава че е по-добре да му простиш и пр.
Mariana:
--- Quote from: subigi kurt on April 07, 2012, 22:59 ---Ислама е един както и Господ /Аллах е един и ''Конституцията'' ( Коран-ъ Керим )е една. Защо няма израз като радикален християнизъм или радикално християнство въпреки че в сегашно време виждаме как милиони мюсулмани се избиват безпричинно от ''християните'' чиито лидери преди да встъпят в длъжност се заклеват пред Библията. ;) Крайно лумпенски е да се поддавате на империалистическата пропаганда която контролира и управлява света и така черпи богатствата на държавите ''Гаврошовски Жерминали'' В Корана е подчертано че който убие един човек убива цялото човечество. Ако някой убие твой близък Корана ти дава право ''Зъб за зъб'' но подчертава че е по-добре да му простиш и пр.
--- End quote ---
Когато в средновековна Европа "Светата" инквизиция е измъчвала хора или е палила "вещици" на клади, това разбира е било едно извращение на християнството. Било е нещо дълбоко нехристиянско.
Когато днес толкова много млади хора, наричащи се и смятащи се за мюсюлмани, се самоубиват и убиват случайни, невинни граждани в разни страни по света във всевъзможи атентати, трябва ли да се чака няколко века, че да се признае, осъди и пресече това извращение на исляма?
Ходжите и имамите в България и в други страни може никога да не са прововядвали за "свещена война" срещу "неверниците" или за примерно уахабитското, да го наречем, отклонение или тълкувание на исляма. Това обаче не значи, за съжаление, че няма страни, в които да има достатъчно мюсюлмански духовници, които да проповядват подобни неща.
sultan selim:
Радикалния ислям го измислиха световните ТЕРОРИСТИ русия и америка нападат страните където има петрол и хората като се опълчат ги обявават за "терористи"
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version