Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
havaika:
ЦитатОчаква се до няколко дни да се уточни и фирмата за строителен надзор и да се започнат дейностите.
На 12 ноември 2009 г. Министерството на културата подписа във финансовото министерство договор за изпълнение на най-големия и скъп проект "Реконструкция и консервация на Ески джамия в Стара Загора и превръщането й в Музей на религиите". Проектът е на стойност 2 360 000 лв. и трябва да се изпълни за 24 месеца, с всички работни фази, в т.ч. и реклама.
ЦитатИ моля, моля постнали сте новина с разкопки, а те нямат нищо общо с религията.
;D ;D ;D ;DМузей не е действаща джамия и какво са 15-20 000лв на фона на Милиони ;)Май няма никаква разлика ;D ;Dсамо няколко нули от нашите общи пари >:(
skoti3:
С дървени философи не виждам смисъл да говоря. Вие и на черното ще кажете бяло.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on April 12, 2012, 17:10 ---С дървени философи не виждам смисъл да говоря. Вие и на черното ще кажете бяло.
--- End quote ---
Значи се съгласихте с малкото инфо което Ви предоставих,че държавата пряко налива милиони само в определена религия и съдейства за нейното разпространение(като в учебните програми е заложено,даже и боядисване на яйца от друговерци),използуваща общи пари на всички български граждани и малцинства.Това ако не е дискриминация-коя по правилна дума може да с определи? ;)
skoti3:
Не мога да се съглася с вашите глупости. Държавата никога не е наливала милиони в православието, няма смисъл в която и да е религия да се наливат много пари. То в университетите не съм сигурен дали се наливат милиони, ти па за религия.
--- Quote ---като в учебните програми е заложено,даже и боядисване на яйца от друговерци
--- End quote ---
Направо лъжете като циганка, никой насила не кара да се боядисват яйцата. Както казах, аз не помня да съм боядисвал яйца. Каква дискриминация ви гони, ако направим една сметка мюсюлманите са 10 %, а православните 76. При това положение нормално да се дадат повече пари за православие. Или и тук има нещо неточно ? Българите са около 80 процента. Та тези общи пари са си на християните, нормално при това положение да има повече пари за християнството. Та като почнете да ревете за дискриминации и глупости, направо ми се приспива. Не че ме е грижа и за която и да е религия дори и за християнството, но гледам да съм принципен. За това малко преди да говорите глупости си размърдайте сивото вещество, вместо да хленчите.
botev:
--- Quote from: skoti3 on April 12, 2012, 17:10 ---С дървени философи не виждам смисъл да говоря. Вие и на черното ще кажете бяло.
--- End quote ---
Добро утро!!! :D :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version