Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ibrahim65:
Добро утро!!! :D :D :D ;D
25 млн. Корана се раздават в Германия
http://btvnews.bg/svetut/25-mln-korana-se-razdavat-v-germaniya.html
KaraIbrahim:
--- Quote from: skoti3 on April 12, 2012, 18:19 ---Не мога да се съглася с вашите глупости. Държавата никога не е наливала милиони в православието, няма смисъл в която и да е религия да се наливат много пари. То в университетите не съм сигурен дали се наливат милиони, ти па за религия.
Направо лъжете като циганка, никой насила не кара да се боядисват яйцата. Както казах, аз не помня да съм боядисвал яйца. Каква дискриминация ви гони, ако направим една сметка мюсюлманите са 10 %, а православните 76. При това положение нормално да се дадат повече пари за православие. Или и тук има нещо неточно ? Българите са около 80 процента. Та тези общи пари са си на християните, нормално при това положение да има повече пари за християнството. Та като почнете да ревете за дискриминации и глупости, направо ми се приспива. Не че ме е грижа и за която и да е религия дори и за християнството, но гледам да съм принципен. За това малко преди да говорите глупости си размърдайте сивото вещество, вместо да хленчите.
--- End quote ---
skoti3,а случайно да се сещаш,че на църквата в България е позволено да прави бизнес без да бъде облагана с нито една стотинка данъци,акцизи и прочие задължения към държавата?Това най-малкото е в разрез с правилата на пазарната икономика,позволява създаването на нелоялна конкуренция.И да не вземеш сега да ме убеждаваш,че приходите от различните видове стопанска дейност на Църквата отивали за хуманни цели?
botev:
--- Quote from: KaraIbrahim on April 12, 2012, 23:18 ---
skoti3,а случайно да се сещаш,че на църквата в България е позволено да прави бизнес без да бъде облагана с нито една стотинка данъци,акцизи и прочие задължения към държавата?
--- End quote ---
А ти случайно да се сещаш, че така е и във Грмания, Франция, Русия, Англия...... Ватикана?
Не мисля, че е твой проблем и не мисля, че може да се промени това за сега!
В Гърция пък църквата е държавна! Айде весели празници! :D Боядисайте си яйца!
havaika:
Абе брякя и сестри християни.Явно търсите величие и признание на нас по нисшите от вас боговете.Няма да го получите –само се излагате!Като погледнем на фанатичното изотопно радиоактивно самоблаженстово от ваша страна и търсите величие от хора които имате за по –нисши е само унижение за вас.Роби бяхте и роби ще си останете ,защото не се опитвате да водите диалог,а налагане на мнение и религия!
Честито Ви разпети петък на божия син! Но за мен бог е всевишния Аллах и навярно сляпо и вие се кланяте на моя БОГ.”Объркали сте рейса пичове и пички-Светлина”
Явно е че избивате комплекси с излишна грандоманщина.И си вадя извода,че не македонците са българи ,а българите са македонци с измислена история и намиращи кокали на разни измисляни светци.А сега миете под христовата влащеница-под масата да ви се простят милионите грехове към нас помаците.... ;D ;D ;D
ibrahim65:
O, Christ worshippers (Arabic, Bulgarian) - Ibn al-Qayyim
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version