Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Svetlina:
--- Quote from: havaika on April 21, 2012, 22:58 ---Ами ще наливат хората(американци и западно европейци),защото има сигурност за тяхната инвестиция.В БГ-о(Бай Ганио),всички крадът от най-високо ниво да най -ниските социални слоеве
http://btvnews.bg/kriminalno/nad-50-britantsi-s-ograbeni-zhilishcha-na-pamporovo.html
50 британци с ограбени жилища на Пампорово ;)
--- End quote ---
Ало , Ганке вземи се в ръце! Като ти харесва толкова Турция - отивай там да живееш!
И да не забравиш да се откажеш от българското гражданство. Но си запази името - "Хавайка" , прекрасно е. А с тия отрицателни мисли ти гарантирам, че няма да стигнеш далече, но като 200 000 турци, които се заселват в Истанбул годишно (според статията), може да ти светне, че оттам е по-лесно да стигнеш до Авропата, Америка или Австралия...
А тия са ги ограбили в комбина с охранителната фирма, разбира се.
ibrahim65:
Svetlina малко по спокойно, плюс това ти не си човека който ще гони хората от РОДИНАТА им.
Защото първо ти трябва да си заминеш за ВОЛГА ще си яхниш каруцата и....Разбрахме ли се АЛО.
Писна ми вече от такива....абе националисти да ви кажа ама не сте криете се зат тази дума и се подигравате с хората.
Трябваше Турция да не си отваря границите за турците та тогава щяхте да видите кой каде щеше да отиде и от какво ще се откаже.Ало.
havaika:
--- Quote from: Svetlina on April 21, 2012, 23:45 ---
Ало , Ганке вземи се в ръце! Като ти харесва толкова Турция - отивай там да живееш!
И да не забравиш да се откажеш от българското гражданство. Но си запази името - "Хавайка" , прекрасно е. А с тия отрицателни мисли ти гарантирам, че няма да стигнеш далече, но като 200 000 турци, които се заселват в Истанбул годишно (според статията), може да ти светне, че оттам е по-лесно да стигнеш до Авропата, Америка или Австралия...
А тия са ги ограбили в комбина с охранителната фирма, разбира се.
--- End quote ---
Името ми е умалително(галено)на Hawa ама нали си начетена ;D те гонят някакви Хавайски острови.Ако ида в Велика Турция там на ръце ни носят помаците.Двама президенти са били помаци .;).Но няма да ти доставям това удоволствие.Като не ти отървам планината Памир те очаква.То е ясно ,че такава ви е мечтата.
В уранови рудници ни набутахте мъжете,имотите все намирате причина за национализация,за най-малкото помаците са в затвора,в казармите бром в чая им слагахте,скъсвахте ни от кааторга.Ама сме жилави и ще се плодим-да ви е яд ;D
Апък ако толкова не желаеш да чуеш за мен повече ми купи една виличка в Анталия с две липи отпред и 10 дк имение и се махам.Тъкмо ще оставя на тримата ми братя да е по-широко ;)
havaika:
--- Quote from: ibrahim65 on April 21, 2012, 22:24 ---Финландия: Бъдещето на Турция и на ЕС ще се пресече в една точка
http://www.dnevnik.bg/evropa/razshiriavane/2012/04/19/1811210_finlandiia_budeshteto_na_turciia_i_na_es_shte_se/
--- End quote ---
Велика Турция рано или късно ще влезне в ЕС.Просто икономическа необходимост :)
botev:
--- Quote from: havaika on April 22, 2012, 02:06 ---Ако ида в Велика Турция там на ръце ни носят помаците.
--- End quote ---
:o :D ;) И великата Римска империя да дойде коня си е кон, магарето магаре! А като знам как ви любят турците........ :D :D :D
Аз лично съм ЗА - Турция в Евро съюза и на референдума така ще гласувам! Това само ще ми увеличи печалбата! Ама ти ще си останеш същото злобно недоносче! Такива като теб повече пречат на Турция!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version