Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Svetlina:
Зареквах се и го сторих за няколко месеца.
Ще те оставя тука да си хортувате на воля с другите ти събратя по мразене и черногледство, да си плачете организирано за османия.
Погледни само колко участници се регистрираха и вече не влизат. Мюсюлмани имам предвид. Даже и те не изтърпяха.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: ibrahim65 on April 22, 2012, 18:15 ---Svetlina като този сайт е стана изцяло ПРО-ОСМАНСКИ (ТУРСКИ) и АНТИ-БЪЛГАРСКИ.
Ти какво и на кой го търсиш тук едно време все се зарекваше че ще ни оставиш.
Хайде прав ти път.А пък за дискусите едва ли на някой му е приятно да дискотира със теб тук
просто си като развалена комунистическа плоча.
--- End quote ---
Предлагам да си я оставим сама на себе си за да си плямпа на призволие. Явно тя се нуждае да си изпразни вътрешното напрежение което е придобила вследствие на тормоз от всеки род. Това беше и нейното признание тук преди 2-3 дена.
Въпреки всичко тя е наша съгражданка. ;)
Subeyi Kurt:
ВМРО „събуди" с викове „Бийте турците!" столичен квартал
С мощни викове „Бийте турците!", „Сърбите по 5 на нож!", „Граница с Хърватска!" те успяха да събудят столичния квартал „Слатина". Голяма част от неговите жители излязоха на балконите и прозорците да наблюдават шествието.
http://news.ibox.bg/news/id_1622307206
----------------------
Мизерията на някои държави не е случайна ???
skoti3:
Не е лошо този сайт и да е турски, имам една приятелка туркиня, което е много точна живеят с християни е едно градче на североизток и си живеят много добре. Уважават си и мюсюлманските и християнските празници. Но лошото тук, че се говори с негативализъм към българите християни.
--- Quote ---
Истината е, че този сайт стана изцяло ПРО-ОСМАНСКИ (ТУРСКИ) и АНТИ-БЪЛГАРСКИ.
--- End quote ---
--- Quote ---Като е била репресивна за всите религии защо джамиите се разрошиха до основи и ходжите бяха тикнати в белене а поповете се разхождаха в черквите реставрирани с общи пари?
--- End quote ---
Защото поповете също са били комунисти. Но мен толкова не ме грее какви са били, защото не съм религиозен. Дори да са голяма част от тях комунисти, поне не лепвай на всички българи етикет комунисти. Още повече днес, че вие предпочитате да гласувате за БС(К)П пред всички останали партии след ДПС, та не ми се правете на голями антикомунисти, защото един тук ми защитаваше БСП- наследниците на комунистите.
botev:
--- Quote from: havaika on April 22, 2012, 15:32 ---Като е била репресивна за всите религии защо джамиите се разрошиха до основи и ходжите бяха тикнати в белене а поповете се разхождаха в черквите реставрирани с общи пари? Знаеш ли някъде гробище на мюсюлмани да не е посетено от милиционерите с чукове?Аз съм свидетелка как изчугаха паметните плочи ;)
Имаше помаци комунисти и се огънаха за да спасят семействата си-познавам такива хора ;)Гоненията бяха зверски геноцит и слабохарактерните се огънаха,защото бяха поставяни да избират живот или белене
--- End quote ---
Ауууу....... :D , а случайно да знаеш, че по време на потурчването в Родопите са разрушени почти всички църкви и параклиси, а поповете са ги направили хаджи? ;) Който не е приемал не изпращан нито в белене нито в Анадола - просто е бил обезглавяван! Това е прословутата османска толерантност!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version