Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (231/678) > >>

Svetlina:

--- Quote from: havaika on April 22, 2012, 21:56 ---Знам знам,това го писаха "историци" които не са стъпвали в Родопите (като оня писател фантаст Дончев ли се казваше) и на всяка урва се е хвърляла по една мома да не се потурчи..... ;D
==========

--- End quote ---

Хавайке, ти вече нов ник ли имаш. Казваш се май .................................според изпратеното ми съобщение. ................ не е ли мъж, журналист. А може би той се крие зад псевдонима "Хавайка", знам ли?
Абе май всички сте по трима зад ник, при определени условия, нали така. ;D

21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

Поради системни и груби нарушения правилата на форума на този потребител е забранен достъпът до форума в срок от един месец.    Администрация

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on April 22, 2012, 20:09 ---... и то сезонни! :o :D :D :D :D Айде стига си ръсил простотии все едно живеем на луната! 8)

--- End quote ---

Едно време българската преса писа че в Германия за българите които знаят Турски е по-лесно да си намерят работа. :D Защо ли аджаба. ;) В Германия да знаеш Турски си е голяма привилегия. ;) Аве Ботев теб кой те гръмна бе човек??? :D :D :D :D

botev:

--- Quote from: ibrahim65 on April 22, 2012, 22:33 --- ПОМАЦИТЕ си са ПОМАЦИ.

--- End quote ---
Минимум! :D :D :D :D :D :D :D

botev:

--- Quote from: subigi kurt on April 22, 2012, 22:43 ---Едно време българската преса писа

--- End quote ---
Едно време.....писа......! ;) Сега тия дето знаят немски са с предимство! :) Ти като политик би трябвало да си наясно, че в момента пак сме съюзници с германците! ;)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on April 22, 2012, 22:37 ---Хавайке, ти вече нов ник ли имаш. Казваш се май " според изпратеното ми съобщение.

не е ли мъж, журналист. А може би той се крие зад псевдонима "Хавайка", знам ли?
Абе май всички сте по трима зад ник, при определени условия, нали така. ;D

--- End quote ---

Кой ти дава право в този форум да разобличаваш т.е. да топиш съфоромците ни пред ченгетата. Не можа да убориш никой тук с простиналата ти глава от духане в къщата ти и предпочете най-подлото. Говоря принципно, а не че може да е вярно твоето тълкуване.Аман от балканджийски подлости.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version