Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ibrahim65:
Аз не се сърдя на този а на Админите оставили са всичко на само тек.
Seiko:
--- Quote from: Svetlina on April 22, 2012, 22:37 ---Хавайке, ти вече нов ник ли имаш. Казваш се май .................................според изпратеното ми съобщение. ................ не е ли мъж, журналист. А може би той се крие зад псевдонима "Хавайка", знам ли?
Абе май всички сте по трима зад ник, при определени условия, нали така. ;D
21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.
Поради системни и груби нарушения правилата на форума на този потребител (Svetlina) е забранен достъпът до форума в срок от един месец. Администрация
--- End quote ---
havaika:
--- Quote from: botev on April 22, 2012, 22:29 ---Не знам миличка кой какво е писал, но аз мога да те заведа до всяка една такава обител да си я видиш с очетата и то напълно безплатно! Изтъркахте си клавиатурите да пишете, че помаците не са българи-мохамедани, а сега ко стана.....? :D :D :D Айде уточнете се молим! ;)
--- End quote ---
Правиш ли разлика м/у цитат и мнение!?Ако си чел внимателно това е статия на уважаван български историк, и цитирам статията заради:" Фактите показват друго:Доц. Христо Гиневски: Ако християнското население в Средните Родопи е оцеляло, то е благодарение на българите мохамедани." ;)
botev:
''21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.
Поради системни и груби нарушения правилата на форума на този потребител (Svetlina) е забранен достъпът до форума в срок от един месец. Администрация''
Аз защо съм останал с впечатлението, че това е целта на тоя форум!!! Май напразно сме го докладвали на службите у нас и в USA!!! ;) Разследване ще има - е това е добра новина! :D
havaika:
Еха ....ще станем известни ;D ЦРУ,КГБ и МИ6 ще ни раследва. Но за какво за мнение ли ;D Ботев само се излагате, и мечтаете да има пак Белене и за виц да влезнеш в затвора ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version