Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (233/678) > >>

ibrahim65:
Този гръмнатият пак е тук. ;D

botev:

--- Quote from: ibrahim65 on April 23, 2012, 09:25 ---Този гръмнатият пак е тук. ;D

--- End quote ---
Утре заминавам за 3 дни в Истанбул. В 11.00 ще съм на Свиленград след това ще пием чай в  Одрин в  кафето на Алиш, колата ми е Фиат/бял ван с пловдивски номер три еднакви цифри/ ще го познаеш щото е интересен! В четвърък след обят пак   ще съм там, сега е времето да покажеш какъв мъж си -  ела и ме гръмни! Аз съм тоя дето се вози, да не пречукаш шофера! :D :D :D Ако в петък пиша тук/ако до тогава онова админче не ме изтрие/ ;), значи си абсолютен палячо!!! :D

Айде със здраве мъжага! ;) :D

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Този гръмнатият пак е тук.
--- End quote ---

Nqma nikakva zaplaha zapovqdai badi spokoen v Turciq.

Tuk nikoi nqma da te гръмнe . Moje da sistoi6 ne 3 дни a celi 3 meseca.

Samo te e  narekal гръмнат ni6to pove4e .

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on April 23, 2012, 21:48 ---Утре заминавам за 3 дни в Истанбул. В 11.00 ще съм на Свиленград след това ще пием чай в  Одрин в  кафето на Алиш, колата ми е Фиат/бял ван с пловдивски номер три еднакви цифри/ ще го познаеш щото е интересен! В четвърък след обят пак   ще съм там, сега е времето да покажеш какъв мъж си -  ела и ме гръмни! Аз съм тоя дето се вози, да не пречукаш шофера! :D :D :D Ако в петък пиша тук/ако до тогава онова админче не ме изтрие/ ;), значи си абсолютен палячо!!! :D

Айде със здраве мъжага! ;) :D

--- End quote ---
Ako ima neshto obad se. Priyatel v nujda se poznava ;)

ibrahim65:
Писмо жалба до Христо Ботев.

Другарю ,,господин,, Христо Ботев, едно да знаеш господине ти си убит от българи, във тил със един истрел,от човек който не гу е раждала майка изверг предател, и останалите бяха такива господине,и останалите бяха предатели.Но работата не свърши до смърта ти  господине, всички те забравиха, не си спомнят за теб, а тези който си спомнят господине се гаврят и петнят името ти, ползват го за подигравка като пишат от твое име господин Христо Ботев.Ти стой там във висините и не се ядосвай на тези изверги на тези утрепки на тях от господ ще им дойде господине сега са се самозабравили, но ще дойде и виделов ден и за тях тогава ги попитай за делата им.Но да знаеш господин Христо Ботев че има и кадърни хора като ПОМАЦИТЕ и ако се беше сражавал и живял за тях никога нямаше да те гърмят и да те предадат господин Христо Ботев.

Суважение Ибрахим65.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version