Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (242/678) > >>

botev:

--- Quote from: Mariana on April 30, 2012, 22:47 ---Има една много стара поговорка: "Когато си в Рим, прави като римляните".

--- End quote ---
  Ама сега годината е 2012! Аз лично съм гледал в Лондон кришнарите каква цигания правят! Мен ме дразнят тия цигани да обикалят по площада и да ми крякат на главата! Аз не съм отишал в Индия да ги дразня и не изкам и те тук да ме дранят! Да Европа се страхува от исляма и с право защото вече е проблем! Допуснаха ги и сега си блъскат главите как да ги разкарат. Може би Саркози е решението - ще видим!

Subeyi Kurt:
В полицейското управление на Виена от 200 задържани 180 са били българи. Тази пропорция почти не се променя и в другите Европейски страни. В Европа употребата на дрога на места е позволено. Проституцията т.е. да се продават жените също е позволено, но нещо забрадките им пречат на тези безбожници сиреч кяфири. Тези европейци едно време търгуваха с дедите на тези Африканци и сега си правят политика на ксенофобия а някои лумпенски българи им ръкопляскат. ??? От една страна ги експлоатират в ягодовите градини а от друга страна ги ненавиждат. Сред тези Африканци вече има и доста новоизлюпени бели европейци които още не усещат че старите европейци са им минали отзад и постоянно печелят точки и в скоро време се очаква туш. :D :D :D ;D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on April 30, 2012, 22:46 ---Ами да вземат да се изселят а? :D :D :D

--- End quote ---

Дядо Господ си знае работата и си ги преселва без да се усетят. Погледни демогравските статистики и ще вденеш. :D

Тоска:
http://www.sana.sy/index_rus.html

Истинските новини от Сирия !

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on April 30, 2012, 22:47 ---
Ислямът не е един и същ навсякъде, в него има различия, както и в християнството има различия.

Но ако има мюсюлмани, които смятат, че Европа трябва да се откаже от своята традиционна култура на общуване, на отношения, на обличане включително, че трябва, поради това, че точно тук са били измислени правата на човека да приема всякакви искания - то дали тези мюсюлмани си дават сметка все пак, че европейци не отиват, както вече споменах, в традиционно мюсюлмански страни масово, не искат нито от правитествата, нито от хората в тези страни да променят заради тях възприятията си или правилата си на поведение или обличане?

Всеки може да смята, че най-добре разбира как трябва да се държат хората в този свят и какво, ако щеш е повелил Създателят (за тези, които вярват в Него разбира се) за едно или друго. Но светът е шарен, различен, с различни представи, с различни грешки и заблуди, ако щеш.

Има една много стара поговорка: "Когато си в Рим, прави като римляните".

--- End quote ---

Няма какво да го увъртате. Оставете хората намира и после ще видим коя култура е доминантна; тази с мини жуповете или другата.
Страхът не е пречка пред съдбата. Не се ли страхувате от божията воля? На европейците им е писнало от разврат, алкохол и дроги и търсят по-стабилен човешки морал. Доста от тях приемат Ислама за да си уравновесят душите. Доскоро викащите либерте сега се пулят защо Ислама се разпрострянава бързо. Бог ви е дал мозъци за да мислите като хората а не да завиждате на по-моралните. Всичко управихте та сега дойде ред на носията. Аман, аман!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version