Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Турция се нареди в челните места по конкурентоспособност в икономиката.
В класацията на щвейцарска агенция за 2012 година, по конкурентна сила Турция се изкачи едно стъпало нагоре и се нареди на 38 място,оставяйки зад себе си европейски страни като Испания, Италия,Португалия,Унгария,България и Гърция.
Развиващи се страни като Бразилия Русия и Южна Африка са също след Турция. В класацията на първо място е Хонк Конг,следван от САЩ и Швейцария.
havaika:
Майка-канибал изяде мозъка на бебето си,
съобщават световни медии. Запознати информират, че тя е имала още две деца, които за щастие нямат никакви наранявания.
Преди три години майка от Сан Антонио, Тексас, е изяла мозъка си на малкото си бебе. Сега тя се намира в психиатрична клиника. Тези дни тя "развърза" езика си пред журналисти и призна причината за деянието си.
"Дяволът ми каза да го направя", заяви тя.
"Непрекъснато слушах гласа му, той ми говореше какво трябва да направя и ме помоли да убия и да нахраня тялото си с неговата кръв", казала майката.
Напоследък канибализмът в САЩ все повече се разраства. Неотдавна полицай застреля канибал на мост в американския град Маями. Униформеният видял гол мъж да ръфа от лицето на друг и затова стрелял, след като първо предупредил.
http://www.bnews.bg/article-51767
Това радикално християнство ли е?
skoti3:
--- Quote from: havaika on June 07, 2012, 17:56 ---
http://www.bnews.bg/article-51767
Това радикално християнство ли е?
--- End quote ---
На тая па радикално християнство я гоне. Хаххахха. Първо в Сащ има много религии, второ, че там има много изперкали хора това е факт, въпреки, че има тук такива дето се кланят на САЩ. Да икономически са много по добре от всички, но поне в България такива неща не е имало канибализми не е имало.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 07, 2012, 18:23 ---На тая па радикално християнство я гоне. Хаххахха. Първо в Сащ има много религии, второ, че там има много изперкали хора това е факт, въпреки, че има тук такива дето се кланят на САЩ. Да икономически са много по добре от всички, но поне в България такива неща не е имало канибализми не е имало.
--- End quote ---
В другите религии "Дявола" има друго име ;)
То тая религия не беше посегателство на папаве над хиляди невинни дечица пратени на курсове по вероучение.То не бяха попове -милиционери.То не бяха фирми без да плащат данъци на държавата ни приближени на БПЦ.То не бяха лукс от лимозини.Единствено от поповете е за пример Отец Иван от Нови Хан който засрами и папата.На него поклон му правя като мюсюлманка за добрия пример. ;)
skoti3:
Чекай сега от къде се почна до къде се стигна. Не измествай темата първо. От една случка в САЩ, въобще не ми е до поповете тук , защото и аз не съм религиозен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version